Ar dziņu pēc rosības un visu pamazām. Ivuškānu ģimene Liepājā attīsta Tipogrāfijas radošo kvartālu
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 15:03
  • LSM
  • 5

Ar dziņu pēc rosības un visu pamazām. Ivuškānu ģimene Liepājā attīsta Tipogrāfijas radošo kvartālu

```html

Ivuškānu ģimenes redzējums par radošo kvartālu

Pēdējās nedēļas laikā Liepājā uzplaucis jauns radošais projekts, ko vada Ivuškānu ģimene. Tas ir Tipogrāfijas radošais kvartāls — vieta, kur radošums un kultūra saplūst, radot iespēju ne tikai māksliniekiem, bet arī visiem, kas tajā vēlas piedalīties. Šī projekta mērķis ir atdzīvināt un transformēt ilgi tukšo tipogrāfijas ēku, piešķirot tai jaunu nozīmi un garu.

Vieta ar potenciālu transformācijai

Kamēr citi redz noliktavas, kas piepildītas ar pagātnes mantām un nolupušām sienām, Ivuškāni saskata potenciālu. Ne tikai telpas pašu ēkā tiek atjaunotas, bet arī vidi piesātina ar kultūras un radošām aktivitātēm. Šajā kvartālā plānots veidot telpas koncertiem, kopiestrādei, restorānam un pat radošajām rezidencēm, nodrošinot iespēju māksliniekiem un radošajiem profesionāļiem attīstīties un dalīties savās idejās.

Pirmie pasākumi jau klāt

Šovasar Tipogrāfijas radošais kvartāls jau sāka uzņemt apmeklētājus pagalmā, piedāvājot dažādas aktivitātes un pasākumus, kas rosināja sabiedrības interesi. Tagad tikko durvis bija vērušas arī pirmā zāle iekštelpu pasākumiem, sniedzot iespēju plānot koncertus, izstādes un citas radošas aktivitātes, kas bagātinās Liepājas kultūras dzīvi.

Aicinājums visiem radošajiem prātiem

Ivuškānu ģimene aicina visus radošos prātus, māksliniekus un dažādu jomu entuziastus pievienoties šim projektam. Viņi tic, ka kopīgas idejas un sadarbība spēs radīt kaut ko patiesi unikālu, kas piesaistīs gan vietējos, gan tūristus. Tipogrāfijas radošais kvartāls kļūs par vietu, kur radošā izpausme un kopā sanākšana var vainagoties jaunos, negaidītos un iedvesmojošos projektos. ```

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas