Par vienu leģendu mazāk; mūžībā devies hokeja treneris Haralds VasiļjevsHokejs
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 17:10
  • NRA
  • 6

Par vienu leģendu mazāk; mūžībā devies hokeja treneris Haralds Vasiļjevs

Traģiskā ziņa par hokeja leģendas aiziešanu

Trešdien, 72 gadu vecumā, miris Latvijas hokeja izlases bijušais galvenais treneris Haralds Vasiļjevs. Par šo skumjo notikumu informējusi Latvijas hokeja veterānu atbalsta biedrība "Hokeja atbalstam". Šī ir smaga ziņa Latvijas hokeja kopienai, kas zaudējusi vienu no saviem izcilākajiem līderiem.

Haralda Vasiļjeva mantojums

Vasiļjevs bija ne vien treneris, bet arī vadošā figūra Latvijas hokejā, kas atstājis nozīmīgu ietekmi gan uz spēlētājiem, gan uz mīļotajiem sporta veidiem. Viņa vadībā Latvijas hokeja izlase piedzīvoja vairākas ievērojamas uzvaras un nostiprināja savu vietu starptautiskajā arēnā. Viņš izcēlās ar savām stratēģiskajām spējām un ar katru spēli apliecināja, ka komandas panākumi ir viņa prioritāte.

Atsauksmes no hokeja sabiedrības

Postījums par Vasiļjeva aiziešanu ir hitis visā Latvijas hokeja kopienā. Daudzi kolēģi un bijušie spēlētāji ir pauduši savas līdzjūtības un atcerējušies viņa ieguldījumu, kā arī pasakājuši paldies par sniegto atbalstu un vīziju. "Viņš bija mūsu komandas stūrakmens un katra spēlētāja mentor." - šādus vārdus izmantājuši daudzi, atsaucoties uz viņa pozīciju hokeja sportā.

Atvadas leģendai

Vasiļjeva piemiņa tiks godināta ar dažādām aktivitātēm, kas uzsvērs viņa lomu Latvijas hokeja attīstībā. Plānots rīkot piemiņas pasākumus, kuros ikviens varēs dalīties atmiņās par viņa dzīvi un ietekmi uz sportu. Haralds Vasiļjevs paliks atmiņā kā cilvēks, kurš iedvesmoja ne tikai hokejistus, bet arī visu Latvijas sporta sabiedrību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas