Arturu Vitkovski ievēlē Eiropas Volejbola konfederācijas valdē

Artura Vitkovska ievēlēšana CEV valdē

Latvijas Volejbola federācija (LVF) ar prieku paziņo, ka Latvijas pārstāvis Arturs Vitkovskis ir ievēlēts Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) valdē. Šī ir nozīmīga uzvara ne tikai Vitkovskim, bet arī visai Latvijas volejbola kopienai, kas iegūst iespēju aktīvi piedalīties starptautiskās volejbola attīstības lēmumu pieņemšanā.

Jaunievēlētais CEV prezidents

Savukārt CEV Ģenerālajā asamblejā par jauno organizācijas prezidentu tika ievēlēts horvāts Roko Sikiričs. Viņa iecelšana amatā sola lielas pārmaiņas un jaunikumus, kas varētu veicināt volejbola attīstību ne tikai Eiropā, bet arī visā pasaulē. Sikiriča pieredze un redzējums sniegs jaunas iespējas volejbola izaugsmei.

Cepšanas uzdevumi un iespējas

Vitkovskis, kurš ikdienā ir arī valdes loceklis Latvijas Volejbola federācijā, plāno izmantot savu jauno amatu, lai veicinātu Slovēnijas un Latvijas volejbola attiecības, kā arī izceltu Latvijas volejbola talantus uz Eiropas skatuves. Arī citi valdes locekļi atbalsta Vitkovska uzsāktās iniciatīvas un projekte, kas sekmētu sadarbību ar citu valstu federācijām.

Noslēguma domas

Artura Vitkovska ievēlēšana CEV valdē ir svarīgs solis, lai pastiprinātu Latvijas lomu starptautiskajā volejbolā. Tas ne tikai popularizē Latvijas volejbolu, bet arī sniedz iespēju mūsu valstij aktīvi piedalīties Eiropas volejbola attīstībā. Latvijas volejbola kopienai ir daudz jādara, lai šī iespēja tiktu pilnībā izmantota, un Vitkovska loma šajā procesā noteikti būs izšķiroša.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas