"Ātrumposmi Čīlē video izskatās citādāk nekā dzīvē" – Sesks par sava trešā WRC rallija izaicinājumuCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 26. septembris 11:24
  • Delfi
  • 14

"Ātrumposmi Čīlē video izskatās citādāk nekā dzīvē" – Sesks par sava trešā WRC rallija izaicinājumu

Video skaties šeit

Vēlēšanās gūt informāciju par Čīles ceļiem

Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks gatavojas savai trešajai sacensībai pasaules rallija čempionātā (WRC), kas notiks Čīlē. Viņš apzinās, ka šis posms būs īpaši sarežģīts, jo pirms sacensībām nav izdevies iegūt tādu informāciju par ceļiem, kādu viņš vēlētos. Sesks uzsvēra, ka informācija par ceļu apstākļiem ir būtiska panākumu gūšanai, un šajā gadījumā tas nav izdevies.

Video pret reālo pieredzi

Intervijā rallija medijam "DirtFish" Mārtiņš Sesks atklāja, ka ir novērojis, ka video ieraksti no rallija posmiem Čīlē izskatās daudz vienkāršāk nekā tos braucienos pieredzēt dzīvē. "Ātrumposmi Čīlē video izskatās citādāk nekā dzīvē," komentēja pilots, uzsverot, ka reālās sacensību situācijas un ceļa apstākļi ir daudz sarežģītāki un izaicinošāki.

Seska pieredze un gatavošanās

Lai gan Mārtiņš Sesks ir labi sagatavojies, viņš atzīst, ka šis posms būs liels izaicinājums. Pilots, kas ir pieredzējis un iemīļots Latvijas rallija sabiedrībā, aicina atbalstītājus būt pacietīgiem un uzskatīt šo sacensību kā iespēju attīstīties un gūt vērtīgu pieredzi WRC līmenī. Sesks ir apņēmies darīt visu iespējamo, lai sasniegtu labus rezultātus, neskatoties uz grūtībām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas