Austrumu slimnīcā nogādāts vēl 21 karā Ukrainā smagi cietušaisSabiedrība
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 25. jūlijs 14:54
  • TV3
  • 7

Austrumu slimnīcā nogādāts vēl 21 karā Ukrainā smagi cietušais

Jauni upuri no Ukrainas kara

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikā (NMPUK) šodien tika nogādāts vēl 21 karā Ukrainā smagi cietis karavīrs. Slimnīcas paziņojums apstiprina, ka karavīri cietuši smagās kaujās un viņiem nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība.

Mediķu sagatavotība un resursi

RAKUS darbinieki ir izteikuši pateicību par saņemto ziedojumu un atbalstu, kas ļauj nodrošināt augstāko aprūpes kvalitāti. Mediķi ir īpaši sagatavoti šādām situācijām, un slimnīca ir aprīkota ar mūsdienīgām medicīniskām ierīcēm, kas nepieciešamas smagu traumu ārstēšanai.

Sabiedrības atbalsts un solidaritāte

Latvijas sabiedrība turpina izrādīt solidaritāti ar Ukrainas iedzīvotājiem un karavīriem. Dažādi organizētie ziedojumi un atbalsta kampaņas ir raduši iespēju palīdzēt cietušajiem un viņu ģimenēm, sniedzot finanšu līdzekļus un resursus medicīniskās aprūpes nodrošināšanai.

Uzņēmuma nākotne un cerības

Kamēr situācija Ukrainā joprojām ir nopietna un neskaidra, mediķi un atbalsta organizācijas turpina strādāt pie izsistās aprūpes un rehabilitācijas programmu attīstības. Cerības uz uzvaru un mieru pietiekami stiprinās sabiedrības centienus un atbalstu cīņā pret agresiju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas