Bertāni kafijas biznesā, "airBaltic" sola labas lidmašīnas, "McDonalds" saslimušie klienti ASV: aktuālais ekonomikā 25. oktobrīEkonomika/Biznesa dienas apskats
Foto un virsraksts: Delfi

Bertāni kafijas biznesā, "airBaltic" sola labas lidmašīnas, "McDonalds" saslimušie klienti ASV: aktuālais ekonomikā 25. oktobrī

Bertāni kafijas biznesā nāk ar jauniem plāniem

Šajā nedēļā uzņēmums "Bertāni" paziņoja par jauniem attīstības plāniem savā kafijas biznesā. Uzņēmums plāno paplašināt savu klātbūtni ne tikai Latvijas tirgū, bet arī ārvalstīs. Plānots izlaist jaunas kafijas produktu līnijas, kas iekļaus augstas kvalitātes pupiņas no dažādiem pasaules reģioniem. "Bertāni" vadība uzskata, ka kvalitāte ir galvenais komponents, lai piesaistītu jaunus klientus un nostiprinātu savu zīmolu starptautiskajā tirgū.

airBaltic sola modernas lidmašīnas

Latvijas aviokompānija "airBaltic" paziņojusi par jaunu lidmašīnu iegādi, kas paredzēta modernizēt savus flotes spēkus un uzlabot pasažieru komfortu. Uzņēmuma vadība apgalvo, ka jaunās lidmašīnas būs aprīkotas ar vismodernākajām tehnoloģijām un nodrošinās efektīvāku degvielas patēriņu. "airBaltic" solījusi, ka jaunais flotes papildinājums palīdzēs ne tikai uzlabot apkalpošanu, bet arī samazināt ietekmi uz vidi, kas ir aktuāla tēma mūsdienu aviācijā.

McDonald's klienti ASV saslimuši pēc ēšanas

ASV McDonald's restorānos ziņots par saslimušiem klientiem, kuri, iespējams, saindējušies pēc ēdiena lietošanas. Veselības iestādes sākušas izmeklēšanu, lai noskaidrotu slimības avotu un nodrošinātu, ka situācija netiek atkārtota. Uzņēmums paziņojis, ka veic rūpīgu kvalitātes pārbaudi visos savos restorānos, lai nodrošinātu, ka pārtika ir droša un atbilst visām veselības normām.

Aktualitātes ekonomikā 25. oktobrī

Laiks ir nauda; tādēļ "Delfi Bizness" piedāvā kopsavilkumu par aktualitātēm biznesā un ekonomikā Latvijā un pasaulē šajā datumā. Pārskats ietvers svarīgākās ziņas, tendences un statistiku, kas ietekmē tirgu un uzņēmējdarbības vidi. Šis kopsavilkums ir būtisks, lai uzņēmēji un investori būtu informēti par notikumu attīstību un varētu pieņemt pamatotus lēmumus savā profesionālajā darbībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas