"Blue Jackets" par 4,5 miljoniem pagarina līgumu ar centru Silindžeru

Kolumbusas "Blue Jackets" pagarinājums ar Silindžeru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" paziņojusi par līguma pagarinājumu ar centru Kolu Silindžeru. Šī vienošanās, kas noslēgta uz divām sezonām, vērtēta 4,5 miljonu dolāru apmērā, sniedz iespēju "Blue Jackets" nostiprināt savu sastāvu, saglabājot jauno talantu savā komandā.

Silindžera sniegums un loma komandā

Kols Silindžers ir bijis nozīmīga persona "Blue Jackets" sastāvā, demonstrējot stabilu sniegumu un potenciālu attīstīties par vienu no līderiem. Arī iepriekšējā sezonā viņš izcēlās ar svarīgiem vārtiem un piespēlēm, kas bija izšķiroši, lai komanda paliktu konkurētspējīga. Pagarinot līgumu, klubs sper soli pretī stabilitātei un ilgtermiņa plānošanai.

Mērķi un nākotnes cerības

Pagarinājums ir skaidrs signāls, ka "Blue Jackets" tic Kola spēlēm un cerību, ka viņš turpinās attīstīt savu spēli. Komandas vadība uzskata, ka ar Silindžera palīdzību nākamajās divās sezonās viņi varēs konkurēt ne tikai play-off zonā, bet arī cīnīties par augstākām pozīcijām NHL kopvērtējumā. Arī paši fani kuru ir ļoti cerīgi un priecīgi par šo līguma pagarinājumu.

Paziņojums no "Blue Jackets" vadības

"Blue Jackets" līdzšinējie panākumi un nākotnes plāni ir atkarīgi no komandas komandas spēlētāju snieguma. Paziņojot par līguma pagarinājumu ar Silindžeru, kluba vadība izteica pārliecību, ka viņš būs svarīga sastāvdaļa, veidojot konkurētspējīgu un spēcīgu komandu. "Mēs esam priecīgi turpināt darbu ar Kolu. Viņa talants un apņēmība ir nenovērtējama," norādījusi komanda. Šis līguma pagarinājums ir solis ne tikai "Blue Jackets", bet arī Kola Silindžera karjerā, cerot, ka viņš kļūs par vienu no hokeja zvaigznēm Nacionālajā hokeja līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas