• 2024. gada 26. augusts 10:05
  • TV3
  • 9

Brenguļos notiks astotie Tomātu svētki

Astotie Tomātu svētki Brenguļos

31. augustā no pulksten 10 Brenguļos ikviens ir aicināts piedalīties astotajos Tomātu svētkos. Šī pasākuma mērķis ir turpināt tradīciju, pulcējot gan selekcionārus, gan tomātu audzēšanas entuziastus, kā arī ikvienu, kurš savās mājās labprāt gatavo tomātu ēdienus.

Bagātīga programma un pasākumi

Svētku apmeklētājiem būs iespēja ne tikai degustēt dažādas tomātu šķirnes un to produktus, bet arī piedalīties meistarklasēs, kas veltītas tomātu audzēšanai. Organizatori sola izglītojošas lekcijas par jauniem audzēšanas paņēmieniem, kā arī dalīties pieredzē par gurgu tomātu dārza kopšanu un sagatavošanu.

Tomātu garša un kultūra

Tomāti ir ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi. Šie svētki ir lieliska iespēja apmeklētājiem uzzināt vairāk par tomātu vērtību uzturā un to dažādajām izmantošanas iespējām. Pasākuma laikā apmeklētāji varēs varēs iepazīt dažādas tomātu šķirnes, kā arī samtot receptes un padomus par to, kā pagatavot garšīgus ēdienus no vietējiem produktiem.

Nepalaidiet garām šo unikālo pasākumu!

Tomātu svētki Brenguļos ir lieliska iespēja ne tikai izbaudīt vasaras noskaņu, bet arī iegūt jaunas zināšanas, iepazīt vietējos audzētājus un draudzīgi pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Neaizmirstiet 31. augustā apmeklēt Brenguli un pievienoties šai krāšņajai tradīcijai!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas