Chris Noah izdeva jaudīgu albumu ar dziesmām latviešu un angļu valodā (+VIDEO)Kultūra
Foto un virsraksts: VS
  • aizvakar 13:02
  • VS
  • 6

Chris Noah izdeva jaudīgu albumu ar dziesmām latviešu un angļu valodā (+VIDEO)

Video skaties šeit

Jaunais albums "Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies"

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums "Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies", kas radīts 80to gadu popmūzikas stilā. Albums, ko izdevusi "Sony Music Entertainment", satur desmit dziesmas latviešu un vienu angļu valodā, ļaujot klausītājiem baudīt mākslinieka muzikālo izteiksmi gan dzimtenes, gan starptautiskajā kontekstā.

Albums kā jauns posms Chris Noah muzikālajā karjerā

Chris Noah raksturo šo albumu kā jauna posma sākumu viņa muzikālajā ceļā. "Mēģināju sajust un savienot divas pasaules - muzikālā ziņā vilku paralēles ar popmūziku no pagājušā gadsimta," atzīst mūziķis, uzsverot, ka dziesmu teksti atspoguļo viņam aktuālas tēmas un ir reāli stāsti par cilvēkiem un viņu sajūtām.

Albums tapšanas process

Darbs pie albuma ilga aptuveni pusgadu, un tā pabeigšana notika šovasar, kad Chris Noah pavadīja daudz laika ierakstu studijā. Kopā ar atpazīstamiem mūziķiem, tādiem kā Krists Krūskops un Mārcis Jukumsons-Jukumnieks, mākslinieks radījis dažādus muzikālus elementus, kuri veido albumā dzirdamo skanējumu.

Singls "Kādreiz" un muzikālā komanda

Pirmais albuma singls "Kādreiz" jau virzās uz radiostacijām. Chris Noah atzīmē, ka stīgu ieraksts dziesmā bija īpaši iedvesmojošs, liekot viņam justies kā bērnam konfekšu veikalā. Ierakstā piedalījās arī stīgu kvartets "Juno" un vairāki citi mūziķi, radot bagātīgu un daudzveidīgu skanējumu.

Producēšana un atbalsts

Albumu producējis angļu producents Kristofers Haris, kurš kopā ar mūziķiem bija lielākais atbalsts ieraksta tapšanā. Chris Noah uzsver, ka viņam bija svarīgi ierakstīt vokālu pēc iespējas mazāk labojot, tādējādi meklējot autentiskumu savā izteiksmē.

Lielais koncerts "Palladium" 7. novembrī

Chris Noah gaida lielāko solo koncertu, kas notiks šī gada 7. novembrī koncertzālē "Palladium", kurā klausītāji varēs dzirdēt gan jaunā albuma, gan iepriekšējo darbu populārās dziesmas. Īpaši šis koncerts solās būt neaizmirstams, apliecinot iepriekšējo gadu pieredzi un jauno muzikālo virzību.

Video Saturs

Neaizmirstiet arī noskatīties video mūsu mājas lapā, kur Chris Noah dalās savās domās par jaunā albuma tapšanu un saviem muzikālajiem plāniem nākotnē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas