Cigaņika Lucerna uzvar un noturas pirmajā trijniekā, Patrikejevs turpina sist iekšā IgaunijāFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Cigaņika Lucerna uzvar un noturas pirmajā trijniekā, Patrikejevs turpina sist iekšā Igaunijā

Lucernas uzvara Šveices Superlīgā

Šveices futbola Superlīgā turpmākajos mačos izcili turpina darboties Andreja Cigaņika trenētā komanda no Lucernas. Šovakar, spēlējot savās mājās, Lucernas komanda ar 1:0 pārspēja Bāzeles vienību, turpinot pozitīvo sniegumu turnīrā. Šī uzvara nostiprināja viņu pozīciju pirmajā trijniekā, kas ir izcils sasniegums šajā konkurencē.

Cigaņika komandas sniegums

Cigaņika vadībā Lucernas komanda demonstrē spēcīgu spēli, kas šajā sezonā nevienam nav palikusi nepamanīta. Spēlētāji ir apvienojuši spēkus un saglabājuši stabilitāti aizsardzībā, kas ir būtiski viņu panākumiem. Uzvarētāju vārti tika gūti otro puslaiku, kas apliecina komandas noturību un cīņas sparu.

Patrikejeva panākumi Igaunijā

Paralēli notikumiem Šveicē, ir jāatzīmē, ka latviešu futbolists Ņikita Patrikejevs turpina uzskatāmi izcelties Igaunijas futbolā. Viņa sniegums ir ievērojams, un viņš regulāri gūst vārtus, veicinot sava kluba - Tallinas “Flora” - uzvaras. Apvienojot talantu un darba ētiku, Patrikejevs ieguvis lielu atzinību ne vien Igaunijā, bet arī ārpus tās.

Nākotnes izaicinājumi

Gan Cigaņikam, gan Patrikejevam ir priekšā vairāki izaicinājumi turpmākajās nedēļās. Lucernai būs jāseko savai uzvarām, lai nodrošinātu vietu Superlīgas augšgalā, savukārt Patrikejevs centīsies turpināt savu vārtu gūšanas sēriju un vadīt “Flora” komandu uz čempionāta trofejām. Futbola līdzjutēji varēs šos notikumus vērot ar interesi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas