Cigaņiks: "Vācija bija ļoti laba dzīves skola - žēl, ka man nebija pašreizējās domāšanas"Futbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Cigaņiks: "Vācija bija ļoti laba dzīves skola - žēl, ka man nebija pašreizējās domāšanas"

Jauna ambīciju ceļojuma sākums

Latvijas futbola izlases pusaizsargs Andrejs Cigaņiks savā jaunībā pievienojās Vācijas futbola grandam - Lēverkūzenes “Bayer” sistēmai. Šis solis bija saistīts ar lielām cerībām un ambīcijām, jo Rietumeiropā futbols ir ne tikai izklaide, bet arī iespēja gūt panākumus uz lielās skatuves. Tomēr, kā izrādās, karjeras veidošana nebija tik vienkārša, kā Cigaņiks to bija iecerējis.

Grūtības meklējot jaunu klubu

Pēc pāris gadiem, toreizējais jaunais futbolists atklāja, ka dzīve profesionālā futbolā ir pilna ar izaicinājumiem. Cigaņiks atceras, kā šķita, ka apgūt prasmes un iemācīties futbolu augstākajā līmenī ir tikai viena puse, bet pusaudžu vecumā viņš sastapās ar grūtībām atrast jaunu klubu un turpināt savu karjeru. "Es cerēju, ka viss aizies, kā ieplānots, bet dzīve izrādījās sarežģītāka," viņš atzīst.

Vācija: Laba dzīves skola

Kaut arī grūtības nāca līdz ar pirmo lielo solījumu, Cigaņiks uzskata, ka viņa laiks Vācijā bija vērtīgs mācību process. "Vācija bija ļoti laba dzīves skola," viņš saka. "Žēl, ka man nebija pašreizējās domāšanas, kas varbūt palīdzētu man labāk tikt galā ar izaicinājumiem." Šis pieredzes periods viņam devis dziļāku izpratni par futbolu, disciplīnu un darbu komandā, kas turpmāk palīdzējusi viņa karjerai.

Atziņas un nākotnes ieceres

Šīs pieredzes ir ietekmējušas Cigaņika attieksmi pret futbolu un dzīvi kopumā. Viņš uzsver, ka katra pieredze, pat tā, kas liekas grūta, ir iespēja mācīties un attīstīties. Šajā brīdī, runājot par nākotni, viņš paliek optimistisks. "Es esmu gatavs ņemt vērā savas mācības un ceru, ka nākamajā posmā man paveiksies labāk," Cigaņiks noslēdz savas pārdomas, paužot cerības uz veiksmīgāku karjeru nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas