Cilvēki ar dzīvnieku nosaukumiem vārdā vai uzvārdā nedēļas nogalē Rīgas zoodārzu varēs apmeklēt bez maksas
Māja un dārzs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Cilvēki ar dzīvnieku nosaukumiem vārdā vai uzvārdā nedēļas nogalē Rīgas zoodārzu varēs apmeklēt bez maksas

Rīgas zoodārza svinības

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs aicina visus interesentus pievienoties svinībām, kas norisināsies 12. un 13.oktobrī. Šajā laikā zoodārzs atzīmēs savu 112.dzimšanas dienu ar tradicionālajām "Dzīvnieku dienām". Šīs svinības ir ne tikai iespēja apmeklēt zoodārzu, bet arī īpaša akcija tiem, kuriem ir dzīvnieku nosaukumi vārdā vai uzvārdā.

Bez maksas apmeklētājiem ar dzīvnieku nosaukumiem

Zoodārza vadība paziņoja, ka visu šo divu dienu garumā cilvēki ar dzīvnieku nosaukumiem vārdā vai uzvārdā varēs apmeklēt zoodārzu bez maksas. Šī iniciatīva ir izveidota, lai veicinātu saikni starp cilvēkiem un dzīvniekiem, kā arī, lai pievērstu uzmanību dzīvnieku aizsardzības jautājumiem.

Pasākuma programma un aktivitātes

Šogad "Dzīvnieku dienas" piedāvās plašu pasākumu programmu, kurā iekļauti dažādi izglītojoši pasākumi, darbnīcas un izstādes. Apmeklētāji varēs iepazīt dažādu dzīvnieku sugas un to dzīvesveidu, kā arī piedalīties aizraujošās aktivitātēs, kas paredzētas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Aicinājums apmeklētājiem

Zoodārza pārstāvji aicina visus, kuriem ir dzīvnieku nosaukumi vārdā vai uzvārdā, izmantot šo unikālo iespēju un apmeklēt zoodārzu, svinot šo nozīmīgo jubileju. Neaizmirstiet izcelt savu īpašo vārdu, apmeklējot pasākumu, un dalīties savās emocijās sociālajos tīklos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas