Cūkas fileja ar plūmju un aprikožu pildījumu, ietīta bekonāŠefu gaidījāt?
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 15. aprīlis 16:06
  • TV3
  • 16

Cūkas fileja ar plūmju un aprikožu pildījumu, ietīta bekonā

Šefpavārs Māris Janosns un Tālis Eipurs viesiem gatavos garšīgus ēdienus

Šefpavārs Māris Janosns kopā ar žurnālistu un raidījuma “900 sekundes” vadītāju Tāli Eipuru sagatavos īpašu maltīti viesiem. Viņi viesiem no mākslinieku pasaules rādīs savas virtuves meistarību, radot garšīgus un baudāmus ēdienus.

Cūkas fileja ar plūmju un aprikožu pildījumu, ietīta bekonā

Viens no galvenajiem ēdieniem, ko īpašais šefs Māris Janosns sagatavos viesiem, būs cūkas fileja ar plūmju un aprikožu pildījumu, ietīta bekonā. Šis ēdiens sola būt ne tikai sātīgs, bet arī baudāms un interesants savā garšas kombinācijā.

Svaigie salāti ar apelsīniem un Lapzemes sieru

Lai uzsāktu maltīti ar ko vieglu, šefpavārs Māris Janosns un Tālis Eipurs gatavos svaigus salātus ar apelsīniem un Lapzemes sieru. Šie salāti sola būt ne tikai gaumīgi, bet arī veselīgi un vitamīniem bagāti.

Kūka "Napoleons" kā saldais noslēpums

Un, lai maltīti noslēgtu ar gardu saldi, tiek gatavota kūka "Napoleons". Šī tradicionālā kūka sola būt sulīga, krēmīga un ar izteiktu vaniļas garšu. Tas būs patīkams noslēgums garšīgai un baudāmai maltītei, ko piedāvās Māris Janosns un Tālis Eipurs.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas