Cūkas fileja ar plūmju un aprikožu pildījumu, ietīta bekonā
Šefpavārs Māris Janosns un Tālis Eipurs viesiem gatavos garšīgus ēdienus
Šefpavārs Māris Janosns kopā ar žurnālistu un raidījuma “900 sekundes” vadītāju Tāli Eipuru sagatavos īpašu maltīti viesiem. Viņi viesiem no mākslinieku pasaules rādīs savas virtuves meistarību, radot garšīgus un baudāmus ēdienus.
Cūkas fileja ar plūmju un aprikožu pildījumu, ietīta bekonā
Viens no galvenajiem ēdieniem, ko īpašais šefs Māris Janosns sagatavos viesiem, būs cūkas fileja ar plūmju un aprikožu pildījumu, ietīta bekonā. Šis ēdiens sola būt ne tikai sātīgs, bet arī baudāms un interesants savā garšas kombinācijā.
Svaigie salāti ar apelsīniem un Lapzemes sieru
Lai uzsāktu maltīti ar ko vieglu, šefpavārs Māris Janosns un Tālis Eipurs gatavos svaigus salātus ar apelsīniem un Lapzemes sieru. Šie salāti sola būt ne tikai gaumīgi, bet arī veselīgi un vitamīniem bagāti.
Kūka "Napoleons" kā saldais noslēpums
Un, lai maltīti noslēgtu ar gardu saldi, tiek gatavota kūka "Napoleons". Šī tradicionālā kūka sola būt sulīga, krēmīga un ar izteiktu vaniļas garšu. Tas būs patīkams noslēgums garšīgai un baudāmai maltītei, ko piedāvās Māris Janosns un Tālis Eipurs.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit