Dāvis Rozītis sezonu uzsāks Spānijas pēc spēka otrās līgas komandā Valjadolidas "Real"Basketbols
Foto un virsraksts: TV3
  • aizvakar 19:48
  • TV3
  • 2

Dāvis Rozītis sezonu uzsāks Spānijas pēc spēka otrās līgas komandā Valjadolidas "Real"

Jauna sezona un jauna komanda

Latvijas talantīgais basketbolists Dāvis Rozītis ir izlēmis uzsākt jauno sezonu Spānijas pēc spēka otrās līgas komandā Valjadolidas "Real". Spēlētājs ir noslēdzis īstermiņa līgumu, kas ļaus viņam pierādīt sevi uz starptautiskās skatuves.

Karjeras turpinājums Spānijā

Rozītis ir iepriekšējā sezonā demonstrējis solīgu sniegumu, un plānotā pievienošanās Spānijas komandai ir solīga iespēja attīstīt savas prasmes vēl augstākā līmenī. Valjadolidas komanda piedāvā konkurētspējīgu vidi, kur mūsu basketbola zvaigzne varēs cīnīties par uzvarām un attīstīt savu spēļu stilu.

Latvijas basketbola pārstāvniecība ārvalstīs

Dāvis Rozītis pievienojas arvien pieaugošajai Latvijas basketbolistu komandai ārzemju līgās. Viņa izvēle spēlēt Spānijā apliecina ne tikai viņa ambīcijas, bet arī Latvijas basketbola popularitātes pieaugumu starptautiskajā arēnā. Latvijas basketbolisti arvien vairāk iekaro pasauli, un Rozīša solījums atkal piedalīties spēcīgā līgā ir vēl viens solis uz priekšu.

Kādas ir gaidas un mērķi?

Ar šo jaunumu rada lielas gaidas ne tikai Rozīta, bet arī līdzjutēju vidū. Pilnam pozitīvo emociju klāstam būs nepieciešams pastāvīgi strādāt pie savas spēles uzlabošanas un iekļauties komandas kolektīvā. Zīmīgi, ka Rozīša prasmes un pieredze noteikti būs vērtīgas komandas mērķu sasniegšanai. Nekādā ziņā nenoliedzot izaicinājumus, Dāvis Rozītis ir apņēmības pilns parādīt to labāko, ko spēj, un kļūt par ievērojamu spēlētāju Valjadolidā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas