Deja un kino kā terapija – Latvijas pirmizrādi Riga IFF svinēs dokumentālā filma «Dzīves tango»
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • 2024. gada 25. jūlijs 08:41
  • LSM
  • 10

Deja un kino kā terapija – Latvijas pirmizrādi Riga IFF svinēs dokumentālā filma «Dzīves tango»

Rīgas Starptautiskais kino festivāls un tā programma

Rīgas Starptautiskais kino festivāls (RIGA IFF) šogad notiks no 17. līdz 27. oktobrim. Šis pasākums ne tikai pulcē kino mīļus no visas pasaules, bet arī piedāvā platformu, kur jauni un talantīgi mākslinieki var prezentēt savus darbus. Šogad piedāvāto filmu klāsts ir īpaši bagātīgs, un akcentēta tiek dokumentālo filmu nozīme, kas spēj sniegt jaunu skatījumu uz cilvēka pieredzi un dzīvi.

Filma “Dzīves tango” un tās nozīme

Dokumentālā portretfilma "Dzīves tango" ("Tango of Life") ir viens no festivāla spilgtākajiem jaunajiem darbiem, kas tiks demonstrēts cilvēkiem, kuri meklē otru elpu un vēlas izprast dzīves sarežģītību. Filma piedāvā aizraujošu skatījumu uz dejas un kino terapijas koncepciju, parādot, kā šie mākslas veidi var palīdzēt cilvēkiem tikt galā ar grūtībām un atrast iekšējo harmoniju. Šī ir unikāla iespēja pieredzēt ne tikai emocijas, ko rada dejas, bet arī to ietekmi uz cilvēka garīgo veselību.

Biļešu pārdošana un pirmizrāde

Ar prieku paziņojam, ka biļešu pārdošana uz “Dzīves tango” Latvijas pirmizrādi jau ir uzsākta. Festivāla apmeklētāji ir aicināti iegādāties biļetes, lai nepalaistu garām iespēju redzēt šo iedvesmojošo filmu uz lielā ekrāna. “Dzīves tango” būs ne tikai kino seanss, bet arī iespēja dalīties ar pieredzi, kas var radīt emocionālu saikni starp skatītājiem un varoņiem.

Noslēgumā

Rīgas Starptautiskā kino festivāla ietvaros “Dzīves tango” kļūs par neatrastu ceļu uz izpratni par sevi un apkārtējo pasauli. Deja un kino kā terapijas formās piedāvā jaunu cerību un gaismu, un šī filma, bez šaubām, var kalpot par iedvesmas avotu ikvienam. Neaizmirstiet rezervēt savas biļetes, lai piedzīvotu šo neaizmirstamo notikumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas