"Dēls ar mums praktiski nesazinās." Muceniece nožēlo, ka uzvarējusi tiesas sēdē par alimentiemPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 9. oktobris 16:15
  • TV3
  • 9

"Dēls ar mums praktiski nesazinās." Muceniece nožēlo, ka uzvarējusi tiesas sēdē par alimentiem

Agatas Mucenieces emocionālais atklājums

Latviešu aktrise Agata Muceniece, kas savu karjeru veido Krievijā, nesen izteikusi savas sajūtas par grūto situāciju attiecībās ar dēlu. Viņa ir māte divām meitām, kuras dāvājusi bijušajam vīram, aktierim Pāvelam Prilučnijam. Pēc tiesas sēdes par alimentiem, Agata dalījusies ar nožēlu par savu izvēli, kas radījusi nepatīkamas sekas.

Alimentu strīdā un bērnu aizsardzība

Bijušie mīlnieki, Agata un Pāvels, šobrīd cīnās par bērnu aizbildniecību. Tiesas lēmums par alimentiem, kas no sākuma šķita pozitīvs solis, tagad acīmredzami ir radījis spriedzi komunikācijā starp Agatu un viņas dēlu. Aktrise uzsver, ka, lai arī finanses ir svarīgas, emocionālā saikne ar bērniem ir visvērtīgākā.

Komunikācijas problēmas ar dēlu

Agata atklājusi, ka pēc tiesas sprieduma dēls ar viņu praktiski nesazinās. Tas rada dziļas pārdzīvojumas un degsmi viņas sirdī. "Es izvēlējos šo ceļu, domājot par labāku nākotni savām meitām, bet tas, ko es tagad jūtos, ir nožēla. Es nevēlos, lai finanses ietekmētu mūsu attiecības," viņa teic.

Nākotne un pievienotās cerības

Aktrise cer, ka nākotnē izdosies atjaunot attiecības ar dēlu un rast iespēju labot situāciju. Viņas pieredze ir brīdinājums citiem vecākiem, kuri saskaras līdzīgās problēmās, par to, cik svarīgi ir saglabāt emocionālās saites pat grūtību brīžos. Agata vēlas veltīt laiku un uzmanību, lai atdzīvinātu savas attiecības ar bērniem un gūtu no jauna viņu uzticību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas