Dodo divi vārti atnes “Liepājai” svarīgus trīs punktusFutbols — Virslīga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Dodo divi vārti atnes “Liepājai” svarīgus trīs punktus

Uzvara ar Dodo izciliem sniegumiem

Sestdien, 5. oktobrī, "Tonybet" Virslīgas 32. kārtas mačā futbols Liepājā sasniedza jaunu virsotni, kad vietējā komanda "Liepāja" guva svarīgu uzvaru pret "Audu" ar 2:1. Šajā cīņā izšķirošais faktors bija brazīliešu uzbrucēja Dodo izcili paveiktais darbs, kurš guva abus vārtus un palīdzēja savai komandai izcīnīt svarīgos trīs punktus.

Spēles gaita un notikumi

Mača pirmajā puslaikā "Liepāja" demonstrēja pārliecinošu sniegumu, kontrolējot bumbu un radot vairākus bīstamus momentus. Pirmais vārtu guvums pienāca jau 15. minūtē, kad Dodo izpildīja precīzu sitienu, izvirzot komandu vadībā. "Auda" pēc šī momenta centās atspēlēties, taču Liepājas aizsardzība spēja noturēt napac, ļaujot "Liepājai" doties uz puslaiku ar vienu vārtu pārsvaru.

Dodo divi vārti – komandas varonis

Otrajā puslaikā "Auda" centās izlīdzināt rezultātu un 62. minūtē spēja izdoties, gūstot vienus vārtus. Taču tas neapturēja Dodo, kurš atkal sevi apliecināja. Netrūka ilgs laiks, kas pagaidījuši, līdz viņš atkal nokļuva pozīcijā, no kuras spēja izpildīt precīzu sitienu, noslēdzot maču ar saviem otriem vārtiem un nodrošinot "Liepājai" trīs punktus.

Rezultāts un nākotnes perspektīvas

Šī uzvara ne tikai stiprināja "Liepājas" pozīcijas turnīra tabulā, bet arī piešķīra komandai lielāku pārliecību turpmākajām spēlēm. Ar Dodo tādā formā "Liepāja" izskatās spēcīga un gatava cīnīties par augstākām vietām. Sekosim līdzi turpmākajiem mačiem, lai redzētu, kā attīstīsies komandas sniegums un vai Dodo turpinās būt izšķirošais spēlētājs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas