Dziesmas latviešu, angļu un ukraiņu valodā! Dziedātājs Constantine aicina uz solokoncertuAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 28. septembris 09:15
  • TV3
  • 14

Dziesmas latviešu, angļu un ukraiņu valodā! Dziedātājs Constantine aicina uz solokoncertu

Koncerts Digital Art House

28. septembrī notiks ilgi gaidītais dziedātāja Constantine lielkoncerts “Digital Art House”. Šis pasākums ir unikāla iespēja pieredzēt mūziķa maģisko svešvalodu un visu trīs kultūru saplūšanu vienā vakarā.

Dziesmas latviešu, ukraiņu un angļu valodā

Koncertā Constantins izpildīs ne tikai populāro dziesmu “Kā tev iet?”, bet arī savus hitus ukraiņu valodā, kas ieguvuši plašu atpazīstamību. Jaunākais materiāls tiks prezentēts angļu valodā, atklājot klausītājiem vēl nebijušas skaņas un emocionālus vēstījumus.

Iesildošais mākslinieks Daba

Pasākuma iesildītājs būs Deniels Bērziņš, kurš plašāk pazīstams ar māksliniecisko vārdu Daba. Viņš ir dalībnieks populārajā šovā “X Faktors”, un viņa uzstāšanās noteikti iepriecinās auditoriju pirms galvenā koncerta. Dabas talants un enerģija sniegs lielisku sākumu šim muzikālajam vakaram.

Invitācija uz koncertu

Koncerts ir lieliska iespēja ne tikai mūzikas mīļotājiem, bet arī visiem, kas novērtē kultūru un dažādību mākslā. Iepazīšanās ar dziedātāju, kurš spēj apvienot trīs valodas un kultūras, būs neaizmirstama pieredze. Neaizmirstiet iegādāties biļetes un piedalīties šajā notikumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas