Dzīvoklī ar milzu bruņrupuci. Daigas Trokšas neierastais mīlulisMāja un dārzs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Dzīvoklī ar milzu bruņrupuci. Daigas Trokšas neierastais mīlulis

```html

Dzīvnieku mīļotājas sapnis piepildīts

Liepājniece Daiga Trokša jau kopš agras bērnības ir mīlējusi dzīvniekus, un viņas sapnis par mini zoodārza izveidi ir kļuvis par realitāti. Ikdienā Daiga rūpējas par dažādiem dzīvniekiem, ļaujot apmeklētājiem iepazīties ar dažādām sugām, kas dzīvo viņas mini zoodārzā.

Glempings “Lāčuks” un tā dzīvnieku iemītnieki

Vasarās Kabilē atpūtas vietā “Lāčuks” apmeklētāji var apbrīnot ne tikai Daigas rūpīgi koptos dzīvniekus, bet arī baudīt glempinga piedāvāto relaksāciju. Mini zoodārzā sastopamas alpakas, kazas, poniji, ēzelis, truši, mini aitas un pat emu strausi, padarot šo vietu par neticamu piedzīvojumu visai ģimenei.

Sallija – Āfrikas milzu bruņurpucis

Taču īpašā zvaigzne, kas piesaista vislielāko apmeklētāju uzmanību, ir Sallija – Āfrikas milzu bruņurpucis. Viņa ir kļuvusi par Daigas un viņas viesu mīluli, un ikviens, kas apmeklē šejieni, noteikti vēlas ar viņu iepazīties. Sallija ne tikai pārsteidz ar savu izskatu, bet arī ir draudzīgs un sabiedrisks dzīvnieks, kas iederas šajā burvīgajā dzīvnieku pasaulē.

Topošā mini zoodārza nozīme

Daiga Trokša ir pārliecināta, ka mini zoodārza izveide ir ne tikai lieliska izklaide, bet arī izglītojoša pieredze apmeklētājiem. Ar katru gadu viņa cer paplašināt savu zoodārzu, balstoties uz dzīvnieku labturību un pozitīvām attiecībām ar apmeklētājiem. Šādas iniciatīvas ir nepieciešamas, lai veicinātu mīlestību pret dzīvniekiem un dabu, kas ir tik svarīgas mūsdienu sabiedrībā. ```

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas