Eiroradio koru konkursa «Let The Peoples Sing» finālā Latviju pārstāvēs LU jauktais koris «Juventus»
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 16:01
  • LSM
  • 4

Eiroradio koru konkursa «Let The Peoples Sing» finālā Latviju pārstāvēs LU jauktais koris «Juventus»

Latviju pārstāvēs izcilais koris "Juventus"

Latvijas Universitātes jauktais koris "Juventus" ir izvēlēts, lai pārstāvētu Latviju prestižajā Eiroradio koru konkursā "Let The Peoples Sing". Šis konkurss, kas ir pazīstams ar savu augsto māksliniecisko kvalitāti, pulcēs labākos kori no visas Eiropas, kas sacentīsies par galveno balvu – "Sudraba rozes kausu".

Konkurss un tā nozīme

Eiroradio koru konkurss "Let The Peoples Sing" ir notikums, kas svin koru mākslu un tās dažādību. Finālā, kas norisināsies 6. oktobrī no pulksten 20 Latvijas Radio 3 "Klasika" tiešraidē, piedalīsies astoņi kori no dažādām kategorijām, tostarp bērnu/jauniešu un pieaugušo grupā. Šis ir lieliska iespēja koriem demonstrēt savu talantu un iegūt starptautisku atzinību.

Pasākuma norises detaļas

Pasākums norisināsies tiešraidē, ļaujot klausītājiem sekot līdzi emocionālajam un muzikālajam ceļojumam, ko piedāvās mūsējie. "Juventus" koris ir pazīstams ar savu tehnisko meistarību un emocionālo izpildījumu, un tas noteikti spēs atstāt iespaidu uz žūriju un skatītājiem.

Atbalsts un cerības

Koris "Juventus" saņēmis plašu atbalstu no saviem faniem un Latvijas kultūras sabiedrības pārstāvjiem. Arī Latvijas Universitāte ir lepna par saviem studentiem, kas turpina tradīcijas un veicina Latvijā aktuālo koru kultūru. Cerības uz uzvaru ir augstas, un visi gaida, kādu muzikālu pieredzi koris sniegs šajā izcilajā konkursā. Sekojiet mūsu ziņām, lai uzzinātu vairāk par konkursa gaitu un "Juventus" sniegumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas