Esi mīļi gaidīts sēņotāju svētkos vēsturiskajā restorānā "Sēnītē" uz Vidzemes šosejasPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 10. septembris 11:03
  • TV3
  • 13

Esi mīļi gaidīts sēņotāju svētkos vēsturiskajā restorānā "Sēnītē" uz Vidzemes šosejas

Leģendārā vieta sēņošanai

Restorāns “Sēnīte”, kas atrodas uz gleznainās Vidzemes šosejas, pirmo reizi vēsturē rīko sēņotāju svētkus. Šī ir lieliska iespēja visiem dabas mīļotājiem un sēņotājiem pulcēties, lai dalītos savās pieredzēs, ēst gards meža labumus un izbaudīt vasaras pēdējo skaistumu. Pasākums notiks 14. septembrī sākot no pulksten 13.

Sveiciens no Meža mātes

Svētkos rīkotāji izsaka cerības, ka Meža māte būs dāsna un sēņu raža būs bagāta. “Ļoti ceram, ka 14. septembrī Meža māte būs dāsna, un šīs meža veltes būs pieejamas gan tuvākos, gan tālākos mežos, no kuriem brauksiet pie mums,” uzsver pasākuma organizatori. Apmeklētāji varēs ne tikai nogaršot gardas sēņu ražojumus, bet arī dalīties savās sēņošanas prasmēs.

Pasākuma programma un aktivitātes

Sēņotāju svētku programma būs bagāta un daudzveidīga. Plānotas aktivitātes visai ģimenei, tostarp sēņu pārzina nodarbības, izglītojoši semināri par sēņu atpazīšanu, kā arī sēnēm veltīta kulinārija. Katrs apmeklētājs būs aicināts dalīties ar savām ikdienas sēņošanas gaitām un pieredzi, kā arī izmēģināt dažādas sēņu receptes.

Aicinājums visiem sēņotājiem

Tātad, ja jums patīk daba un sēņošana, nevilcinieties un pievienojieties svētkiem vēsturiskajā restorānā “Sēnītē”! Nāciet ar ģimeni un draugiem, lai kopā pavadītu neaizmirstamu dienu pie meža labumiem. Sēņotāju svētki “Sēnītē” solās būt patiesi burvīga un garšīga pieredze visiem apmeklētājiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas