"Everton" izlaužas no premjerlīgas pagraba, "Fullham" pietuvojas Eirokausu zonaiFutbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Everton" izlaužas no premjerlīgas pagraba, "Fullham" pietuvojas Eirokausu zonai

Everton beidzot izcīna savu pirmo uzvaru

Anglijas Premjerlīgā, beidzot pirmo uzvaru šajā sezonā, “Everton” futbolisti svinēja uzvaru pār “Crystal Palace” ar rezultātu 2:1. Šī uzvara, kas notika sestdien, 28. septembrī, notika mājās un ļāva “Everton” izlauzties no premjerlīgas pagraba, kas līdz šim viņiem bija liels pārbaudījums. Pateicoties šim panākumam, komanda guvusi vērtīgus trīs punktus, kas var kalpot kā stimuls turpmākajiem mačiem.

Mača gaita un galvenie spēlētāji

Spēles sākumā “Crystal Palace” demonstrēja labākus sniegumus, gūstot pirmos vārtus pirmajā puslaikā. Tomēr “Everton” neatlaidība un cīņas gars ļāva viņiem atgriezties mača gaitā. Otrajā puslaikā viņi veiksmīgi realizēja divus sitienus, nodrošinot uzvaru un apliecinot spēlētāju komandas garu un apņēmību, kas šajā sezonā bija tik nepieciešama.

Fullham tuvāk Eirokausu zonai

Citā piedalīto komandu mačā “Fullham” spēja izcīnīt svarīgu uzvaru pār “Nottinghem Forest”, pievienojot vēl trīs punktus savā aktīvajā punktu krājumā un pietuvojoties Eirokausu zonai. Šī uzvara liecina par komandas augošo sniegumu un apņēmību, kas varētu noslēgt šosezon ar labiem rezultātiem un iespēju piedalīties starptautiskajās sacensībās.

Secinājumi un nākamo maču prognozes

Pēc nedēļas nogales maču rezultātiem redzams, ka gan “Everton”, gan “Fullham” ir atraduši pamatu sava snieguma uzlabošanai. “Everton” jāturpina cīnīties, lai nodrošinātu vietu Premjerlīgas augšējā daļā, kamēr “Fullham” var droši cerēt uz Eirokausu turnīriem, ja saglabās šo sniegumu. Paredzams, ka nākamie mači būs izšķiroši, un šajās komandas noteikti katra centīsies iegūt maksimālo punktu skaitu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas