• 2024. gada 7. septembris 15:29
  • TV3
  • 6

Evija Sloka un viņas vīrs Niks bauda medusmēnesi romantiskajā Fidži salā

Jauni laulību solījumi

16. augustā Latvijā pazīstamā dziedātāja Evija Sloka un amerikāņu policists Niks Valeriuss oficiāli paziņoja par savu laulību. Šis mirklis dziedātājai ir ne tikai jauns dzīves posms, bet arī sapņa piepildījums par mīlestību un laimi. Pēc kāzām Evija ir pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad tiek dēvēta par Eviju Sloku-Valeriusu.

Romantisks medusmēnesis Fidžijā

Pāris ir devies uz eksotisko Fidži salu, kur viņi bauda brīnišķīgu medusmēnesi. Šī tropu paradīze ar savām balto smilšu pludmalēm, kristāldzidro ūdeni un sulīgajiem zālājiem ir ideāla vieta viņu romānam. Evija un Niks ir atdalījušies no ikdienas uztraukumiem, lai izbaudītu viens otra sabiedrību un radītu īpašus mirkļus savā jaunajā kopdzīvē.

Atmiņas, ko radīt kopā

Evija savā sociālajos tīklos dalās ar burvīgām fotogrāfijām no šī ceļojuma, kurās abi izskatās laimīgi un iemīlējušies. Viņu laime un mīlestība ir redzama katrā attēlā, liekot ikvienam justies daļai no viņu stāsta. Pāris izmanto šo laiku, lai izbaudītu dažādas aktivitātes — no snorkelēšanas un pārgājieniem līdz vienkārši atpūšoties pludmalē saulrietā.

Noslēpumains nākotnes ceļojums

Ar laulību un medusmēnesi aiz muguras, Evija un Niks raugās nākotnē ar optimismu. Kamēr viņi bauda savu laiku Fidži, tiek runāts par iespējamām nākamajām piedzīvojumu vietām. Latvijas mūzikas cienītāji priecājas par šī jaunā pāra panākumiem un viņu turpmākajiem solījumiem. Lietas, ko piedzīvot kopā, ir tikai sākums viņu ceļojumam kā vīram un sievai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas