Fiksais ābolu‑biezpiena sacepumsReceptes
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 28. septembris 10:01
  • TV3
  • 48

Fiksais ābolu‑biezpiena sacepums

Ābolu laiks ir klāt!

Āboli ir sezonā, un tas nozīmē, ka ir īstais brīdis gatavot gardus ēdienus no tiem! Šis ir laiks, kad mūsu dārzos un tirgos ir pieejami dažādi ābolu veidi, un ir vērts izmantot šo dāvanu, lai radītu izcilus ēdienus. Šoreiz mēs pievērsīsimies vienam no vienkāršākajiem un garšīgākajiem receptiem – ābolu-biezpiena sacepumam.

Māras Ziemeļu iedvesmots recepte

Māra Ziemele, populāra ēdienu blogere ar savu blogu @edamskaisti, dalās ar savu iemīļoto ābolu-biezpiena sacepuma recepti. Šis ēdiens ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs našķis, ko varat pasniegt gan ģimenes sanāksmēs, gan viesībās. Ideāls risinājums, ja vēlaties pārsteigt mājiniekus vai ciemiņus ar kaut ko īpašu!

Viegli pagatavojams un veselīgs

Sacepums tiek gatavots no vienkāršām sastāvdaļām – āboliem, biezpiena, olām un dažām garšvielām. Tā vienkāršā pagatavošana ļaus ikvienam, pat tiem, kam nav pieredzes virtuvē, izveidot šo garšīgo ēdienu. Papildus tam, tas ir lielisks veids, kā iekļaut augļus ikdienas ēdienkartē un padarīt to veselīgāku.

Kāpēc izmēģināt šo recepti?

Ābolu-biezpiena sacepums ir ne tikai garšīgs, bet arī uzturvielām bagāts – biezpiens nodrošina olbaltumvielas, bet āboli piešķir saldumu un vitamīnus. Turklāt, šis sacepums iederēsies gan brokastīs, gan desertā. Neatkarīgi no tā, vai jūs esat saldumu mīļotājs vai veselīgas ēšanas piekritējs, šis ēdiens noteikti iepriecinās ikvienu. Apskatiet Māras Ziemeļu receptes blogā @edamskaisti, lai uzzinātu vairāk par šo gardo un veselīgo ābolu-biezpiena sacepumu, un nekavējieties to izmēģināt savās mājās!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas