Fjūrijs vien stundas pirms cīņas pret Usiku piedzīvojis traģēdiju ģimenēBokss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Fjūrijs vien stundas pirms cīņas pret Usiku piedzīvojis traģēdiju ģimenē

Traģēdija ģimenē pirms cīņas

Pasaules boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs ir devies pie mediju pārstāvjiem, lai dalītos ar sirdi plosošu ziņu. Viņš atklāja, ka vien stundas pirms gaidāmā duela pret Oleksandru Usiku viņa sieva Parisa Fjūrija ir piedzīvojusi spontāno abortu. Šis notikums ir noticis ģimenes lokā, radot dziļu skumjas un emocionālu pārbaudījumu.

Fjūrijs dalās savās izjūtās

Fjūrijs ir izteicies par to, kā šī traģēdija ietekmējusi viņu emocionāli un fiziski, pavēstot, ka šāds notikums ir ārkārtīgi grūti pārdzīvojams ikvienā ģimenē. "Šobrīd ir grūti atrast vārdus, lai izteiktu, kas notiek manā ģimenē. Mēs cīnāmies ar sāpēm un nākotnes neskaidrību," viņš atzina preses konferencē.

Cīņas nozīme Fjūrijam

Neskatoties uz šo sāpīgo pieredzi, Fjūrijs ir apņēmies piedalīties cīņā pret Usiku. Viņš uzsvēra, ka bokss ir ne tikai sporta veids, bet arī terapija grūtos brīžos. "Man joprojām jācīnās ringā. Tas ir, kas esmu, un es to darīšu ar pilnu savu spēku," viņš piebilda, uzsverot, ka mīlestība un atbalsts no ģimenes ir tas, kas viņam palīdzēs šajā smagajā laikā.

Kopš tā brīža

Daudzi Fjūrija fani un boksa eksperti ir pauduši atbalstu sportistam, apzinoties, cik grūti ir iziet cauri šādām personīgām traģēdijām, it īpaši laikā, kad tiek teikts, ka viņš jāpielāgo savai fiziskajai un garīgajai spirālei, lai veiksmīgi sagatavotos šai cīņai. Taisons Fjūrijs ir patiesi stāvs cīnītājs, un šobrīd viņa spēks tiek pārbaudīts ne tikai ringā, bet arī dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas