FOTO: Smelies idejas pasakaini skaistā zelta rudens baudīšanai LatvijāCeļotprieks
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:07
  • TV3
  • 12

FOTO: Smelies idejas pasakaini skaistā zelta rudens baudīšanai Latvijā

Vairāk foto skaties šeit

Rudens burvība visapkārt

Rudens Latvijā ir ne tikai ražas laiks, bet arī skaistuma pilns periods, kad daba tērpjas košās krāsās. Zeltainie lapu toņi, skaidrais debesis un dzidrais gaiss aicina doties dabā un baudīt šī gada emocionāli bagātākos skatus. Rīga un tās apkārtne piedāvā iespēju apmeklēt parks un koku alejas, kur savukārt dziļāk laukos un kalnos var izbaudīt vēl vairāk rudens brīnumu.

Ideālas vietas rudens baudīšanai

Portāls “tv3.lv” ir apkopojuši īstās vietas, kur šo burvību izbaudīt. Ikvienam, kurš vēlas izbaudīt zelta rudeni, ieteicams doties ceļojumā uz Siguldu, kas ir iecienīta vieta gan taku gājējiem, gan kalnu riteņbraucējiem. Turpat netālu atrodas arī Gaujas nacionālais parks, kur var ne tikai izdzīvot skaistas skatu vietas, bet arī iepazīties ar vietējām tradīcijām.

Skolēnu brīvdienas – lieliska iespēja ceļošanai

Nākamajā nedēļā Latvijā gaidāmas skolēnu brīvdienas, kas ir lieliska iespēja ieplānot ģimenes ceļojumu. Daba šajā laikā ir īpaši pievilcīga, un ir daudz vietu, kur apceļot un baudīt rudenīgo ainavu. Čaklākajiem ceļotājiem piedāvājam plānot vizīti uz Rīgas jūgendstila rajonu vai apmeklēt citus vēsturiskus objektus, taitien, Cēsīm vai Kuldīgu, kas ir bagāti ar kultūras mantojumu un dabas skaistumiem.

Baudas pilna rudenīgo krāsu apceļošana

Zelta rudens ir laiks, kad krāsu gamma pārvēršas par īstu mākslas darbu, un Latvijas daba kļūst par iedvesmas avotu. Uzzinot par interesantām apskates vietām un radot savus pasakainos mirkļus, katrs var kļūt par daļu no šī skaistuma. Nebaidieties iziet no ikdienas rutīnas un baudīt dabu, jo rudens piedāvā milzīgu daudzumu mirkļu un emociju, kas iekrājami atmiņās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas