• 2024. gada 5. septembris 21:30
  • NRA
  • 11

Gabriels šodien saņēmis pirmo zāļu devu; vēl ļoti vajadzīgi aptuveni 200 000 eiro

Gabriels saņem pirmo zāļu devu

19 gadus vecais Gabriels Mutors šodien ir saņēmis savu pirmo zāļu devu, atklāj mikroblogošanas vietne ziedot.lv. Šis ir nozīmīgs solis cīņā pret smagu veselības stāvokli, ar kuru jaunietim nākas sastapties.

Finansējuma nepieciešamība

Lai Gabriels varētu pilnībā iziet nepieciešamo ārstēšanas kursu, kopumā vajadzīgas piecas zāļu devas. Pašlaik ir izdevies saziedot gandrīz trīs no pieciem vajadzīgajiem līdzekļiem. Tas nozīmē, ka vēl nepieciešami apmēram 200 000 eiro, lai nodrošinātu turpmāko ārstēšanu.

Sabiedrības atbalsts ir vitāli svarīgs

Gabriels un viņa ģimene izsaka pateicību visiem, kas līdz šim ir ziedojuši. Viņu atbalsts ir bijis nenovērtējams, tomēr ir mūsu kopīgā atbildība turpināt palīdzēt, lai Gabriels varētu dzīvot. Aicinām ikvienu, kam ir iespēja, pievienoties šai iniciatīvai un veikt ziedojumus.

Kā jūs varat palīdzēt?

Ziedot.lv ir nodrošinājusi ērtu veidu, kā katrs var sniegt palīdzību. Ja jūs vēlaties pievienoties šai svarīgajai misijai un palīdzēt Gabrielam, lūdzu, apmeklējiet ziedot.lv lapu un uzziniet, kā jūs varat ziedot. Pat nelieli ieguldījumi var kopā veidot lielus panākumus. Turpināsim palīdzēt, lai Gabriels dzīvotu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas