• 2024. gada 17. jūlijs 13:35
  • TV3
  • 7

Gaisā virmo mīlestība: romāni seriālu uzņemšanas laukumā

Gaisā virmo mīlestība: romāni seriālu uzņemšanas laukumā

Dienesta romāni kino un televīzijas industrijā nav retums, un starp aktieriem, kuri atveido mīlniekus, bieži vien uzvirmo romantiskas jūtas, taču diemžēl ne visas attiecības, kas aizsākušās starmešu gaismā, iztur laika pārbaudi, vēsta kanāli FX un “FX Life”.

Mīlestība uz ekrāna un ārpus tā

Televīzijas un kino ekranos skatītāji parasti zina tikai par to, ko redz uz ekrāna - romantiskas epizodes starp aktieriem, kas spēlē mīlestības lomu. Tomēr, bieži vien šīs romantiskās jūtas pilnīgi nenotiek tikai skatuves priekšā, bet arī ārpus tā. Tajā brīdī, kad abiem aktieriem nākas sadarboties intensīvās darba apstākļos, var viegli uzvirmot kaislības un romantiskas attiecības.

Romantiskas attiecības zem kameru acīm

Kanāli FX un “FX Life” ir atklājuši, ka ne visas attiecības, kas uzsākušās seriālu uzņemšanas laukumā, iztur laika pārbaudi. Bieži vien šīs romantiskās saites ir tikai pagaidu un beidzas pēc filmēšanas beigām, taču dažreiz tās var iziet ārpus ekrāna un kļūt par ilgtermiņa attiecībām. Šādas mīlestības romāni var būt gan skaisti, gan sarežģīti, sniedzot skatītājiem un faniem aizkustinošas un mācību bagātas stāstus.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas