"Galatasaray" zvaigžņotais uzbrucējs Ikardi savainots mēnesi pirms došanās uz Rīgu

Galatasaray uzvar izbraukumā pret Adana Demirspor

Turcijas futbola čempionvienība Stambulas "Galatasaray" vakar demonstrēja pārsteidzošu sniegumu, izbraukumā sagraujot "Adana Demirspor" ar 5:1. Pirmajā puslaikā "Galatasaray" guva četrus vārtus, izveidojot pārliecinošu pārākumu. Šī uzvara stiprināja komandas pozīcijas līgas tabulā un apliecināja viņu ambīcijas šajā sezonā.

Mauro Ikardi savainojums likvidē komandas vadošo uzbrucēju

Tomēr šajā spēlē notika nepatīkams pavērsiens, kad puslaika vidū "Galatasaray" zaudēja savu zvaigžņoto uzbrucēju Mauro Ikardi. Savainojuma dēļ, kurš ir laika ziņā tiktāl neprecizēts, Ikardi bija spiests pamest laukumu. Šis incidents radījis bažas komandas faniem un vadībai, jo Ikardi ir bijis izšķirošs spēlētājs gan līgas, gan starptautiskajās spēlēs.

Ikardi gaida gaidāmo maču Rīgā

Interesanti, ka tikai mēnesi pirms gaidāmā mača pret Rīgas “Riga FC” UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā, šis savainojums varētu ievērojami ietekmēt "Galatasaray" spējas cīnīties par uzvaru. Fans jau izsaka savas bažas par to, cik ilgi Ikardi būs piesiets pie rehabilitācijas un vai viņš paspēs atgūties līdz šai svarīgajai spēlei.

Futbola pasaule cer uz ātru atveseļošanos

Futbola pasaule cer, ka Mauro Ikardi drīz vien atgriezīsies laukumā, jo viņa talants un pieredze ir nenovērtējami "Galatasaray" komandas panākumiem. Komanda tagad koncentrēsies uz viņa ārstēšanu un atveseļošanos, jo katrs punkts un katrs vārtu guvums ir svarīgs ceļā uz trofejām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas