• 2024. gada 30. augusts 16:37
  • Delfi
  • 5

Galvenais kandidāts uz Hamiltona aizvietošanu "Mercedes" komandā debijā piedzīvo avāriju

Mercedes Komanda Testē Jauno Talantu

F-1 komanda Mercedes šobrīd aktīvi gatavojas gaidāmajam Itālijas "Grand Prix", kas norisināsies leģendārajā Monzas trasē. Komanda izmanto šos brīvos treniņbraucienus, lai sniegtu iespēju jaunajam un talantīgajam Kimi Antonelli pierādīt sevi. Šis 17 gadus vecais braucējs tiek uzskatīts par galveno kandidātu uz Lūisa Hamiltona vietu nākamajā sezonā, kad britu pilots plāno atkāpties no aktīvās sacensību karjeras.

Debija, Kas Neizdevās

Diemžēl Kimi Antonelli debija F-1 izrādījās sarežģīta, jo pirmajos treniņbraucienos viņš piedzīvoja avāriju. Notikums notika, kad viņš centās gūt maksimālu labumu no savas pirmās pieredzes trasē, taču neveiksmīga manevra rezultātā sadūrās ar barjerām. Šis negadījums nāca kā šoks ne tikai komandai, bet arī faniem, kas cerēja uz aizraujošu un veiksmīgu debiju.

Kāds Ir Nākotnes Ceļš Kimi Antonelli?

Neskatoties uz avāriju, Mercedes komanda joprojām saglabā ticību Kimi Antonelli potenciālam. Komandas vadība ir pārliecināta, ka šāda veida pieredze ir nepieciešama, lai attīstītu jaunā braucēja prasmes un sagatavotu viņu nākamajā sezonā. Komanda plāno sniegt vairāk iespēju Antonelli turpmākajos treniņbraucienos, lai viņš varētu uzlabot savas prasmes un pieredzi, pirms uzsākt pilnvērtīgu darbu F-1.

Fanu Atbalsts un Nākamo Sacīkšu Sagaidīšana

Lai arī avārija varētu ietekmēt Antonelli garastāvokli, fani un komandas atbalstītāji izsaka savu atbalstu šim talantīgajam braucējam. Viņi cer, ka nākotnē viņš spēs ne tikai atgūties no šī negadījuma, bet arī pierādīt, ka ir pelnījis vietu Mercedes komandā. Acis būs vērstas uz nākamajiem treniņbraucieniem un sacīkstēm, jo atbalstītāji gaida notikumu attīstību un jaunas iespējas Kimi Antonelli karjerā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas