Ģirts Ozols: LVRTC pauž gatavību finansiāli iesaistīties Zviedrijas uzņēmuma "Tet" kapitāldaļu izpirkšanāEkonomika
Foto un virsraksts: LA
  • šodien 14:30
  • LA
  • 5

Ģirts Ozols: LVRTC pauž gatavību finansiāli iesaistīties Zviedrijas uzņēmuma "Tet" kapitāldaļu izpirkšanā

LVRTC gatavība iesaistīties

VAS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs” (LVRTC) ir izteicis gatavību finansiāli iesaistīties Zviedrijas uzņēmumam “Telia” piederošās tehnoloģiju uzņēmuma SIA “Tet” kapitāldaļu izpirkšanā. Šī informācija tika sniegta trešdien notikušajā diskusijā par gaidāmajām izmaiņām interneta sakaru tirgū, kurā plaši tika apspriests arī “Tet” potenciālais jauno īpašnieku loks.

Ģirta Ozola komentāri

Diskusijā uzstājās LVRTC valdes priekšsēdētājs Ģirts Ozols, kurš norādīja uz uzņēmuma interesi par “Tet” aktīviem un iespējamu integrāciju tirgū. Ozols uzsvēra, ka LVRTC ir gatavs piedāvāt nepieciešamos resursus un atbalstu, lai šī darījuma īstenošana būtu veiksmīga.

Izmaiņas interneta sakaru tirgū

Pārmaiņas interneta sakaru tirgū ir bijušas aktuālas tēmas pēdējo mēnešu laikā, un eksperti norāda, ka “Tet” īpašnieku maiņa var radīt ievērojamas sekas nozarē. Diskusijas laikā tika izskatītas iespējamās sekas gan vietējiem pakalpojumu sniedzējiem, gan patērētājiem, kā arī parādījās jautājums par tirgus stabilitāti un konkurenci.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

LVRTC iesaiste SIA “Tet” kapitāldaļu izpirkšanā varētu radīt jaunas iespējas uzņēmuma attīstībā un nostiprināt valsts sektora klātbūtni tehnoloģiju tirgū. Arī eksperti norāda, ka šāda rīcība var stiprināt Latvijas pozīcijas reģionālā līmenī un veicināt ilgtermiņa izaugsmi. Iespējams, ka tuvākajās nedēļās tiks sniegta papildu informācija par šīm iecerēm un to potenciālo ietekmi uz tirgu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas