"Gribu gulēt ar pliku dupsi". Kašķis ceļojumu šovāSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 19:30
  • NRA
  • 5

"Gribu gulēt ar pliku dupsi". Kašķis ceļojumu šovā

Ceļojuma šova dalībnieki

Ceļojumu šovā “Četri uz koferiem” uz eksotisko Albāniju devās četri spilgti un dažādi dalībnieki – multimākslinieks Horens Stalbe, mūziķe Katrīna Dimanta, aktieris Mārtiņš Upenieks un influencere, dziedātāja Intrisha. Katrs no viņiem ierodas ar savām vēlmēm un cerībām, taču neviens no viņiem nevarēja paredzēt, ka jau pirmajā vakarā situācija izsistīs no ierindas.

Katrīnas naktsmītnes problēma

Ceļojuma pirmās dienas vakarā aktualizējās būtiska problēma – Katrīna, ierodoties savā noīrētajā naktsmītnē, konstatēja, ka guļamistabā ir tikai divas gultas un dīvāns viesistabā. Šī situācija ne tikai radīja neērtības, bet arī izraisīja diskusijas grupā par to, kā dalīt dzīvesvietu un nodrošināt visiem nepieciešamo komfortu.

Kašķis un emocijas

Kādu laiku šī problēma tika ignorēta, taču pēc vakariņu pienākšanas Katrīna izteicās par vēlmi "Gulēt ar pliku dupsi", norādot uz to, ka dīvānā gulēt nebūtu patīkami. Šī izteiksme izsauca ne vien izsmieklu, bet arī kaismīgu diskusiju starp grupas dalībniekiem. Ikviens no viņiem izteica savas domas par to, kā ir jādala dzīvesvieta, radot spriedzi starp māksliniekiem un influencerēm.

Secinājumi un nākotnes plāni

Kaut arī problēmas ar naktsmītnēm ir neizbēgamas ceļojumos, dalībniekiem ir jāatrod veids, kā iekļauties un sadarboties šādās situācijās. Ne viss var notikt tā, kā plānots, un tieši šādi brīži veido neaizmirstamus ceļojumu šovus. Grupa apņēmās pēc iespējas ātrāk atrast risinājumu, lai no rīta visi varētu pamosties ar labu noskaņojumu un turpināt ceļojumu bez nesaskaņām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas