Grupas «One Direction» bijušais dalībnieks Liams Peins gājis bojā 31 gada vecumāKultūra
Foto un virsraksts: VS
  • vakar 06:50
  • VS
  • 5

Grupas «One Direction» bijušais dalībnieks Liams Peins gājis bojā 31 gada vecumā

Tragiskas ziņas par Liama Peina nāvi

Bijušais britu un īru puišu popmūzikas grupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins trešdien gāja bojā 31 gada vecumā, nokrītot no trešā stāva kādā Buenosairesas viesnīcā. Argentīnas policija un ātrās palīdzības dienests apstiprinājusi, ka dziedātājs guvis "ļoti nopietnus ievainojumus, kas nebija savienojami ar dzīvību".

Notikuma detaļas

Peins nokrita no 13 vai 14 metru augstuma, un, pēc medicīnas pārstāvju vārdiem, "atdzīvināšana nebija iespējama". Ātrās palīdzības dienests saņēma izsaukumu plkst. 17.04 (plkst. 23.04 pēc Latvijas laika) un ieradās septiņu minūšu laikā. Viesnīcas menedžeris ziņoja par "agresīvu vīrieti, kurš varētu būt narkotiku vai alkohola iespaidā".

Fanu reakcija un atceres brīži

Neilgi pēc ziņām par Peina nāvi satriektie fani pulcējās notikuma vietas tuvumā, izrādot savu atbalstu un skumjas. Pasaulē pazīstamais dziedātājs, kurš bija atklāti runājis par savu cīņu ar alkoholismu, atstājis neizdzēšamu nospiedumu savās fanu sirdīs.

Peina muzikālā karjera

Grupa "One Direction" tika izveidota 2010.gadā, kad Peins, Nials Horans, Harijs Stailss, Luiss Tomlinsons un Zeins Maliks piedalījās britu televīzijas konkursā "The X Factor". Pēc grupas pārtraukšanas 2016. gadā Peins uzsāka solo karjeru, izlaida singlu "Strip that Down", kas ierindojās trešajā vietā britu mūzikas topos. Viņa albums "LP1" tika izlaists 2019. gada decembrī, un šī gada martā Peins paziņoja, ka strādā pie otra solo albuma.

Noslēguma domas

Liama Peina nāve ir liels zaudējums ne tikai mūzikas pasaulei, bet arī viņa faniem visā pasaulē. Viņa mūzika un pieredze joprojām dzīvot turpinās, atgādinot par talantu un cīņas sparu, ko viņš iemiesoja.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas