Indra Salceviča izlēmusi likties zem skalpeļa, lai atbrīvotos no ādas vaļņa, jeb "priekšauta"Pašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 4. oktobris 12:37
  • TV3
  • 9

Indra Salceviča izlēmusi likties zem skalpeļa, lai atbrīvotos no ādas vaļņa, jeb "priekšauta"

Indra Salceviča uzsāk ceļu uz jaunu dzīvi

Latvijas modes eksperte un stila ikona Indra Salceviča paziņojusi par svarīgu lēmumu - viņa ir izlēmusi likties zem skalpeļa, lai atbrīvotos no ādas vaļņa, kas pazīstams arī kā “priekšauts”. Šis solis ne tikai uzlabos viņas fizisko izskatu, bet arī dzīves kvalitāti, ko viņa uzskata par galveno motīvu savas izvēles izdarīšanai.

Modes ikonas lēmums sociālajos tīklos

Indra savā Instagram profilā dalījās ar ziņu, kurā skaidroja savus iemeslus šai operācijai. Viņa norādīja, ka šī procedūra būs ne tikai estētiska, bet arī psiholoģiskā aspekta uzlabošana. “Ir pienācis laiks rūpēties par sevi un savu ķermeni, un esmu gatava šim izaicinājumam,” viņa rakstīja, aicinot savus sekotājus atbalstīt viņas lēmumu.

Skaistums un pašapziņa

Indras lēmums ir iedvesmojis ne tikai viņas sekotājus, bet arī citus, kas apsver līdzīgas operācijas. Modes eksperte uzsvēra, ka skaistumam nevajadzētu būt tikai virspusējai vērtībai, bet gan būt vairāk saistītam ar individuālo pašapziņu un dzīves kvalitāti. “Skaistums ir tad, kad jūties labi savā ādā,” viņa piebilda.

Sabiedrības reakcija un atbalsts

Sociālajos tīklos Indra saņēmusi plašu atbalstu no faniem un sekotājiem. Viņas drosmīgais solis ir uzsvēris būtiskus jautājumus par ķermeņa pieņemšanu un veselības veicināšanu. “Esmu sajūsmā par to, ka varu būt par piemēru citiem, kuri vēlas veikt izmaiņas savā dzīvē,” viņa komentēja. Indra Salceviča, kā modes un stila eksperte, turpina spēlēt nozīmīgu lomu Latvijas sabiedrībā, veltot uzmanību ne tikai modes tendencēm, bet arī pašapziņas un veselības jautājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas