Jaunā ģimenes piedzīvojumu filma "BUM!" iepazīstina ar superspējām un draudzības spēkuAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 21. septembris 11:15
  • TV3
  • 15

Jaunā ģimenes piedzīvojumu filma "BUM!" iepazīstina ar superspējām un draudzības spēku

Jaunā filma "BUM!" ienāk Latvijas kinoteātros

No 3. novembra Latvijas kinoteātros tiks demonstrēta jauna ģimenes piedzīvojumu filma "BUM!". Šī filma, kurā apvienojas piedzīvojumi, humors un spēcīgas emocijas, ir radījusi interesi gan bērnu, gan pieaugušo auditorijā. Tā iepazīstina ar aizraujošu stāstu par trīspadsmitgadīgu skeitbordistu, kurš pēc neveiksmīga kritiena iegūst superspējas.

Stāsts par draudzību un varonību

Filmas centrā ir stāsts par varoņiem, kuriem jācīnās ne tikai ar ārējām grūtībām, bet arī ar iekšējām bailēm un šaubām. Galvenais varonis, skeitbordists, nezina, kā tikt galā ar savām jauniegūtajām spējām, taču viņa uzticīgie draugi ir blakus gan priekos, gan bēdās. Filmas galvenā tēma ir draudzības spēks un tas, cik svarīgi ir atbalstīt cits citu grūtos brīžos.

Režisoru talants un pieredze

Filmu veidojušas Andra Doršs un Marta Selecka, kuras ieguvušas plašu atpazīstamību, radot iemīļotus bērnu seriālus kā "Tutas lietas" un "Emī un Rū". Režisores spēja savienot humoru ar izglītojošiem elementiem padara šo filmu unikālu. Viņu talants radīt aizraujošu saturu bērniem un jauniešiem ir pierādījies arī šajā jaunajā projektā, kas solās būt ne tikai izklaidējošs, bet arī aizdomīgas par svarīgām vērtībām.

Nekas nav tā, kā šķiet

"BUM!" sola skatītājus ievest piedzīvojumā, kurā nekas nav tā, kā sākumā šķiet. Filmas veidotāji ir apņēmušies parādīt, ka spēks ne vienmēr ir fizisks — reizēm tas ir tas, ko mēs iegūstam caur sadarbību un draudzību. Šī filma ir lieliska iespēja ģimenēm kopā pavadīt laiku un gūt vērtīgas mācības par savstarpēju atbalstu un empātiju. Neaizmirstiet apmeklēt "BUM!", kas noteikti kļūs par šoziem iecienītu izklaidi visā valstī!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas