• 2024. gada 18. augusts 16:40
  • TV3
  • 7

Jaunnedēļ lielākoties būs saulains un silts laiks

Laika prognoze nākamajai nedēļai

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sniegto informāciju, nākamā nedēļa solās būt interesanta attiecībā uz laikapstākļiem. Nedēļas sākumā sagaidīsim pērkona lietusgāzes, kas var ievērojami ietekmēt ikdienas aktivitātes, taču turpmākajās dienās sagaidāms daudzsološāks laiks.

Pērkona lietusgāzes nedēļas sākumā

Pirmajās nedēļas dienās, īpaši pirmdien un otrdien, gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes. Meteorologi brīdina, ka šie laikapstākļi var radīt šķēršļus gan ikdienas darbiem, gan transporta kustībai. Ieteicams sekot līdzi laika prognozēm un plānot savas aktivitātes atbilstoši mainīgajiem apstākļiem.

Saulains un silts laiks pēc lietus

Līdz ar lietusgāzēm nākamās dienas solās būt krietni siltākas un saulainākas. Trešdiena un ceturtdiena, visticamāk, priecēs mūs ar patīkamām temperatūrām un skaidru debesi, kas būs lieliska iespēja izbaudīt dabu un aktīvu atpūtu ārpus telpām. Sagaidāmas gaisa temperatūras ap +20 grādiem pēc Celsija, kas ir pietiekami, lai dotu iespēju iznākt no mājām un izbaudīt pavasara sauli.

Aicinājums sekot prognozēm

Lai gan nākamās dienas solās būt patīkamas, laika apstākļi var strauji mainīties, tāpēc ir svarīgi sekot līdzi LVĢMC sniegtajām prognozēm. Ir vērts atzīmēt, ka pavasara laika apstākļi var būt neprognozējami, tādēļ esiet modri un pielāgojiet savus plānus atbilstoši laika izmaiņām. Izmantojiet iespēju izbaudīt saulaino un siltu laiku, kad tas pienāks!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas