Jokičs Parīzē par 375 tūkstošiem dolāru komandas biedriem iegādājies ''Rolex'' pulksteņus

Jokičs izceļas ar dāsnu žestu

Medijs ''Blic'' ziņo, ka Serbijas izlases līderis Nikola Jokičs ir veicis pārsteidzošu un dārgu žestu, izceļoties ar savu dāsnumu Parīzes olimpisko spēļu laikā. Viņš nolēmis parūpēties par saviem komandas biedriem, iegādājoties viņiem ''Rolex'' pulksteņus, kas ir ne tikai stilīgs aksesuārs, bet arī simbolizē komandas vienotību un kolektīva panākumus.

Rolex pulksteņi ar bagātu simboliku

Katra iegādātā pulksteņa vērtība tiek lēsta aptuveni 32.5 tūkstošu dolāru apmērā. Tādējādi Jokičs kopumā ir tērējis aptuveni 375 tūkstošus dolāru, lai sagādātu saviem komandas biedriem šos izsmalcinātos un prestižos pulksteņus. Tāds žests ne tikai liecina par Jokiča spēju novērtēt sirdsapziņu, bet arī par viņa vēlmi stiprināt saites starp komandas locekļiem.

Pulsa sasniegumi un komandas gars

Nikola Jokičs nereti ir tiek atzīts par vienu no spēcīgākajiem basketbolistiem pasaulē un savos iznākumos laukumā demonstrējis izcilas prasmes. Tomēr šis žests skaidri parāda, ka viņa ietekme pārsniedz tikai sportisko sniegumu. Jokičs apzinās, cik svarīgi ir veidot kopīgu komandas garu un nodrošināt, lai visi dalībnieki būtu motivēti un viņiem būtu jūtas piederības. Jokiča dāvanu šajā unikālajā notikumā var uzlūkot kā apliecinājumu tam, ka sporta pasaule neaprobežojas tikai ar spēli, bet ietver arī emocionālas un cilvēciskas vērtības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas