Jūrmala aicina uz Dzejas dienu norisēm septembrīPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 9. septembris 12:09
  • TV3
  • 8

Jūrmala aicina uz Dzejas dienu norisēm septembrī

Dzejas mēnesis Jūrmalā

Jūrmala šogad piedāvā unikālu iespēju dzejas mīļotājiem, aicinot tos piedalīties dzejas mēnesī "Dzeja dzimst Jūrmalā". Šis notikums norisināsies visa septembra mēneša garumā, līdz pat 26. septembrim, time ļaujot apmeklētājiem izbaudīt dzejas burvību un iepazīties ar dažādu autoru darbiem.

Centrais notikums - Dzejas dienas

Visiem interesentiem īpaši jāiezīmē 11. septembris, kad atzīmēsim Raiņa dzimšanas dienu. Šajā dienā tradicionāli notiks centrālais Dzejas dienu pasākums pie Raiņa priedēm. Tas būs lielisks brīdis, lai godinātu Latvijas izcilākos dzejniekus un izbaudītu krāšņu dzejas lasījumu, kas apvienos gan jaunus, gan pieredzējušus māksliniekus.

Aicinājums piedalīties

Visi, kas vēlas piedalīties šo aizraujošo norises, tiek aicināti pievienoties aktivitātēm un pasākumiem, kas norisināsies visa mēneša garumā. Dzejas mēneša ietvaros plāno arī vairākas dzejas darbsemināru un radošo darbnīcu, kurās varēs piedalīties ikviens interesents, neatkarīgi no iepriekšējām zināšanām dzejā.

Kopā svinēsim dzeju

Dzeja ir svarīga mūsu kultūras sastāvdaļa, un Jūrmala ir ideāla vieta, kur to svinēt. Organizatori aicina visus dzejas mīļotājus apmeklēt Dzejas mēnesi un kopā svinēt radošuma un vārda spēka svētkus. Neatsakieties no iespējas izjust dzejas bagātību un tās pozitīvo ietekmi uz mūsu ikdienu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas