• 2024. gada 7. septembris 17:58
  • LSM
  • 5

Jūrmalas iedzīvotājus aicina izteikt viedokli par ielu nosaukumu maiņu

Ievads: Jūrmalas iedzīvotāju aktīva līdzdalība

Jūrmalas pašvaldība aicina iedzīvotājus izteikt savu viedokli par ielu nosaukumu maiņu. Līdz 6. oktobrim ikviens var piedalīties šajā sabiedriskajā anketēšanā, kuras rezultāti varētu ietekmēt pilsētas vidi un tās identitāti.

Priekšlikumu apkopojums

Kā ziņo aģentūra LETA, priekšlikumi par ielu nosaukumiem ir izstrādāti ņemot vērā vēsturisko kontekstu un sabiedrības vajadzības. Iedzīvotāji ir mudināti būt aktīviem, lai sniegtu savus komentārus un ierosinājumus par konkrētām ielām, kuru nosaukumi tiks izvērtēti.

Kāpēc ir svarīgi izteikt viedokli?

Ielu nosaukumi ir ne tikai celmi ikdienas orientēšanās procesā, bet tie arī veido pilsētas kultūras un vēsturiskā mantojuma sastāvdaļu. Mainot nosaukumus, var tikt radīti jauni stāsti un tradīcijas, kas var sniegt pievienoto vērtību gan vietējiem iedzīvotājiem, gan apmeklētājiem.

Process un termiņi

Iedzīvotāji aicināti izteikt savus viedokļus, izmantojot Jūrmalas pašvaldības mājaslapā pieejamos anketas rīkus. Atgādinām, ka termiņš ir līdz 6. oktobrim, tādēļ aicinām nevilcināties un dalīties savos ieteikumos.

Noslēgumā: Iedzīvotāju balsis ir svarīgas

Šī ir lieliska iespēja pilsētas iedzīvotājiem ietekmēt Jūrmalas attīstību un veidot savu dzīvesvietu tādu, kādu to vēlas redzēt. Katra balss ir svarīga un var veidot nākotnes Jūrmalu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas