Kā pirmajam trenera krēsla kājas tiek apzāģētas "Jets" stūrmanim SalamCiti sporta veidi — Amerikāņu futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kā pirmajam trenera krēsla kājas tiek apzāģētas "Jets" stūrmanim Salam

Roberta Salas atlaišana un tās ietekme uz "Jets"

Nacionālajā futbola līgā (NFL) iekšējā dinamika kļūst arvien spriedzes pilna. Ņujorkas "Jets" izpilddirektors ir pieņēmis lēmumu atbrīvot no galvenā trenera pienākumiem 45 gadus veco Robertu Salu. Šis lēmums nāk pēc ļoti neveiksmīgas sezonas piektās spēļu nedēļas, kurā komanda nespēja izsisties no savām problēmām.

Pirmā šīs sezonas atlaišana

Roberts Sala kļuvis par pirmo galveno treneri, kurš šajā sezonā tika atlaists. Šī lēmuma pielietojums noteikti vēsta par komandas vadības neapmierinātību ar sasniegumiem un spējām izveidot konkurētspējīgu komandu. Ar divām uzvarām un trim zaudējumiem, "Jets" fani ir cerējuši uz labākiem rezultātiem, taču ikdienas problēmas laukumā ir parādījušas, ka kaut kas jāmaina.

Pārmaiņu nepieciešamība

"Jets" fani ir pieraduši pie nesekmīgiem periodiem kopš 2010. gada, un šī sezona izskatījās pēc iespējas solīgāka, tomēr gadījumi, kad komanda nespēja izpildīt gaidāmos mērķus, lika apsvērt jaunu trenera piesaisti. Salas vadībā "Jets" nebija spējuši izveidot stabilu komandu, kas spētu konkurēt ar citām NFL komandām.

Kādas ir nākamās darbības?

Treneru maiņa parasti ir tikai sākums plašai pārmaiņu programai. Sagaidām, ka "Jets" tuvākajā laikā izziņos jauno galveno treneri, kurš, cerams, spēs mainīt komandas kursu un atgriezt to konkurences apritē. Komanda ir saskārusies ar izaicinājumiem ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā, un nākamajai sezonai būs nepieciešama stratēģiska pieeja un pārdomāta vadības vadība. Ar zīmīgām pārmaiņām šobrīd "Jets" jaunajam stūrmanim būs jāizveido jauna stratēģija, kas motivētu spēlētājus un dotu viņiem iespējas attīstīties. Fani cer uz labākām dienām nākotnē, tomēr šobrīd, šķiet, ka "Jets" ceļš uz izaugsmi ir vēl priekšā, un komanda ir gatava pieņemt izaicinājumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas