Kabaču kēksiņi - rudens gardums ģimeneiReceptes
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 25. septembris 18:03
  • NRA
  • 9

Kabaču kēksiņi - rudens gardums ģimenei

Kā pagatavot Kabaču kēksiņus

Rudens ir laiks, kad dārzeņi un augļi ir pieejami visbagātāk. Viens no vienkāršākajiem un gardākajiem veidiem, kā izmantot sezonālos kabačus, ir pagatavot gardus kēksiņus. Šie keksi ir ideāls deserts vai uzkoda ģimenes kopā sanākšanai.

Pamatprodukti un sastāvdaļas

Lai pagatavotu kabaču kēksiņus, jums būs nepieciešami sekojošie produkti: - 2 glāzes rīsu miltu - 1 glāze cukura - 1 glāze augu eļļas vai sviesta - 3 olu - 1 tējkarote cepamā pulvera - Pipari un kanēlis pēc garšas - Sagriezti valrieksti un žāvēti augļi (pēc izvēles) Ja jūs dodat priekšroku eļļai, varat aizstāt sviestu ar 1 glāzi augu eļļas. Tomēr daudziem gardēžiem sieram ir labvēlīgākā virsma un garša.

Pagatavošanas process

Sākumā sakuliet olu ar cukuru, līdz maisījums kļūst viendabīgs un gaisīgs. Pievienojiet izvēlēto tauku avotu - vai nu eļļu, vai izkusinātu sviestu. Pēc tam pakāpeniski pievienojiet rīsu miltus, cepamo pulveri un garšvielas. Ja vēlaties, varat iekļaut arī sagrieztus valriekstus vai žāvētus augļus, kas piešķirs papildu tekstūru un garšu. Mīklu ielieciet cepamformā, kas pielāgota keksiņu izmēram. Atkarībā no tā, cik daudz pievienojat papildus sastāvdaļu un kuri izstrādājumi tiek izmantoti, no mīklas var sanākt vairāk nekā 12 kēksiņu.

Kēksiņu cepšana un pasniegšana

Kēksiņus cepiet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 20-25 minūtes vai līdz tie kļūst zeltaini un caurduri ar zobu bakstāmo, un tas iznāk tīrs. Pēc tam ļaujiet tiem atdzist un pasniedziet ģimenes lokā, izbaudot mūsu rudens gardumus.

Pēdējās domas

Kabaču kēksiņi ir lielisks veids, kā izmantot sezonālo ražu un iepriecināt savus mīļos ar saldiem un veselīgiem našķiem. Iekļaujot dažādas sastāvdaļas, ikviens var pielāgot recepti savam gaumei un izbaudīt šo gardumu. Rudens ir pienācis, tāpēc nevilcinieties, izmēģiniet šo recepti jau šodien!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas