Kalvis Blūms: ''Jā, kausu neieguvām, bet emocijas mums neviens neatņems'' (+video)Motoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kalvis Blūms: ''Jā, kausu neieguvām, bet emocijas mums neviens neatņems'' (+video)

Video skaties šeit

Kalvis Blūms un Raimonds Zeiļuks Sāremā rallijā

Latvijas autosporta fanojot, Sāremā rallijā uz starta stājās leģendārā ''Mitsubishi Lancer Evo VI'' ekipāža – Kalvis Blūms un Raimonds Zeiļuks. No paša sākuma viņi izrādīja izcilu sniegumu, kļūstot par ātrākajiem latviešu sportistiem rallija trasē. Visas acis bija pievērstas viņu aizraujošajai cīņai, un fani ar nepacietību vēroja katru viņu manevru.

Diskvalifikācija: emocijas nesamazinās

Tomēr, neskatoties uz viņu izcilo sniegumu, rallija noslēgumā tika pieņemts lēmums diskvalificēt Blūmu un Zeiļuku. Šis zibens no skaidrām debesīm radīja neapmierinātību un vilšanos, taču Kalvis Blūms palika optimistiskā noskaņojumā. ''Jā, kausu neiegūsim, bet emocijas mums neviens neatņems,'' pēc rallija sacīja viņš. Šis izteikums uzsver, ka, neskatoties uz sacensību rezultātiem, svarīgākās ir piedzīvotās emocijas un ekipāžas cieša sadarbība.

Video intervija ar Kalvi Blūmu

Piedāvājam skatīties video, kurā Kalvis Blūms dalās savās domās par Sāremā ralliju un saviem pārdzīvojumiem. ''Šī pieredze ir nenovērtējama, un mēs turpināsim strādāt, lai uzlabotu mūsu sniegumu nākamajos rallijos,'' viņš piebilda. Rallija fanatici var gaidīt nākamos izaicinājumus un ir pārliecināti, ka Blūms un Zeiļuks vēl spēs pierādīt, ka ir gatavi cīnīties par uzvarām. Pievienojies emocijām, kas pavada autosporta piekritējus, un sakoši mūsu varoņiem pakaļ nākamajās sacensībās!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas