• 2024. gada 29. jūlijs 17:05
  • TV3
  • 12

"Kāpēc ne?" Usiks vēlreiz pauž gatavību cīņai ar UFC superzvaigzni Makgregoru

Kāpēc ne? Usiks izsaka gatavību cīņai ar Makgregoru

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks ir izteicis skaidru gatavību atgriezties ringā pret UFC superzvaigzni Konoru Makgregoru. Šī izteikšanās notikusi jaunākajā intervijā cīņas sporta medijam “Boxing King Media”, kur Usiks norādījis, ka ir atvērts iespējai cīnīties ar MMA leģendu.

Izcilie karjeras panākumi

Usiks ir zināms ne tikai kā bokseris, bet arī kā vienīgais sportists, kurš guvis četras pasaules čempiona jostas visās četrās svara kategorijās. Arī Makgregors ir slavens ar saviem panākumiem UFC cīņās un divkārtējo titula aizsardzību. Abu sportistu spēju kombinācija solītu aizraujošu un neparedzamu cīņu.

Usika motivācija cīņai

Neskatoties uz Usika jau veiksmīgo boksera karjeru, viņa vēlme cīnīties ar Makgregoru varētu būt motivēta ne tikai vēlmes gūt jaunas uzvaras, bet arī tādēļ, ka šāda cīņa piesaistītu milzīgu uzmanību visā pasaulē. Usiks uzskata, ka šis duelis varētu būt izcils veids, kā veicināt cīņas sporta popularitāti.

Fanu reakcija un nākotnes iespējas

Lai arī cīņu starp Usiku un Makgregoru ir grūti īstenot, fanu reakcija ir bijusi pozitīva un pilna entuziasma. Cikli un diskusijas par šo iespējamo duelī kļūst aizvien intensīvāki, un tas liecina, ka fani abiem cīkstoņiem ir gatavi atbalstīt viņus pat neparastās disciplinās.

Noslēgumā

Kā norādījis Usiks – “kāpēc ne?” – šis jautājums joprojām karājas gaisā, un ikvienam ir iespēja izteikt savu viedokli par to, vai šī cīņa patiešām varētu notikt. Kamēr sportisti turpina apgādāt fanus ar emocionāliem paziņojumiem, cīņu pasaule gaida vismaz dažus papildu skaidrojumus un iespējamos plānus šajā interesantajā duelī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas