• 2024. gada 7. augusts 07:16
  • TV3
  • 9

Kinoteātrī "K.Suns" ar divām filmām atzīmēs režisores Baumanes sešdesmit gadu jubileju

Režisores Signes Baumanes jubilārs

Kinoteātrī “K.Suns” Rīgā šovakar, 18:00, tiks atzīmēta izcilā Latvijas režisores Signes Baumanes sešdesmit gadu jubileja. Šī pasākuma ietvaros tiks izrādītas divas viņas īpaši ievērojamās filmas - “Signe un…” un “Sieviete”, kas demonstrē Baumanes talantu un unikālo pieeju filmu mākslai.

Filmu izrāde un to nozīme

Filma “Signe un...” ir radošs darbs, kas piedāvā skatītājiem iespēju iepazīt režisores radošās sirds stāstu. Savukārt “Sieviete” iekļūst sievietes pasaulē, aplūkojot ar sieviešu pieredzi saistītus tematus, kas ir aktuāli dažādos sabiedrības slāņos. Šo filmu izrādīšana ir ne tikai godinājums Baumanes radošajam mantojumam, bet arī iespēja auditorijai tuvoties svarīgām sabiedriskajām tēmām.

Kopā atzīmējot veiksmīgu karjeru

Režisores karjera ir pavedusi daudzus talantīgus jaunos māksliniekus un ir spēcīgi ietekmējusi Latvijas kino attīstību pēdējo gadu desmitu laikā. Pasākums kinoteātrī “K.Suns” būs lieliska iespēja ne tikai godināt Signes Baumanes ieguldījumu, bet arī apmeklētājiem satikties un diskutēt par kino mākslu un tās nozīmi mūsu sabiedrībā.

Invitācija apmeklētājiem

Latvijas Kinematogrāfistu savienība (LKS) aicina visus kino mīļotājus pievienoties šajā svarīgajā pasākumā, lai kopā atzīmētu ne tikai režisores dzīvi un karjeru, bet arī filmas mākslas spēku, kas iedvesmo un vieno cilvēkus visā pasaulē. Neaizmirstiet iepriekš rezervēt biļetes un būt daļa no šīs nozīmīgās notikuma!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas