Latviešiem 30 godalgas UEC BMX EK 10. posmā Valmierā; uzvar Langmanis un Pedraudzis

Svētdien notikušais UEC BMX Eiropas kausa posms Valmierā

Svētdien Valmierā notika UEC BMX Eiropas kausa desmitais posms, kurā Latvijas sportisti guva lieliskus panākumus. Kopumā Latvieši izcīnīja 30 godalgas, atstājot iespaidīgu pēdas šajā sacensību posmā.

Junioru kategorijā triumfē Edgars Langmanis

Otro dienu pēc kārtas junioros uzvarēja Latvijas sportists Edgars Langmanis, kurš parādīja lielisku sniegumu un nopratināja savus konkurentus. Langmanis ar savu uzvaru apliecināja, ka ir viens no labākajiem BMX braucējiem šobrīd.

U23 konkurencē uzvarēja Kārlis Pedraudzis

Neesot atpaliekami no junioriem, arī vīru U23 konkurencē triumfēja Latvijas sportists Kārlis Pedraudzis. Viņš demonstrēja izcilu tehniku un ātrumu, lai sasniegtu uzvaru un tiktu pie pēdējās godalga šajā kategorijā.

Kristens Krīgers ieguva astoto vietu vīru elitē

Neskatoties uz cīņu un konkurenci vīru elitē, Latvijas braucējs Kristens Krīgers spēja kvalificēties Parīzes Olimpiskajām spēlēm, izcīnot astoto vietu šajā posmā. Viņa sniegums ir liecība par lielisku sagatavotību un gatavību sacensībām.

Conclusion

Kopumā UEC BMX Eiropas kausa desmitais posms Valmierā bija veiksmīgs Latvijas sportistiem, kuri parādīja augstu līmeni un izcīnīja vairākas godalga. Šis ir lielisks panākums latviešu BMX braucējiem un apliecinājums viņu neatlaidībai un labajai sagatavotībai. Turpinot šādu veiksmīgu sniegumu, Latvijas sporta pasaule var sagaidīt vēl daudz lielisku rezultātu nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas