Latvijas dāmu futzāla izlase PK atlasē spēlēs pret Zviedriju, Beļģiju un Slovākiju

Latvijas dāmu futzāla izlase atlasē spēlēs pret Zviedriju, Beļģiju un Slovākiju

Latvijas nacionālā sieviešu telpu futbola izlase ceturtdien notikušajā izlozē uzzināja savas pretinieces 2025. gada Pasaules kausa kvalifikācijas sacensībās. Līdzās Zviedrijai, Beļģijai un Slovākijai, Latvija iekļuvusi B grupā.

Spēles pretinieces

Latvijas izlasei būs jāsaskaras ar spēcīgām pretinieču komandām 2025. gada Pasaules kausa kvalifikācijas sacensībās. Zviedrija, Beļģija un Slovākija ir pieredzējušas futbola valstis, kas noteikti radīs izaicinājumu Latvijas dāmu futzāla izlasei.

Sagatavošanās un cerības

Latvijas izlase jau sākusi sagatavošanos nākamajiem svarīgajiem matčiem. Komandas treneris pauž optimismu un cerības uz veiksmīgu sniegumu cīņā par Pasaules kausa kvalifikācijas vietu. Spēlētājas arī ir apņēmušās darīt visu, lai parādītu savu labāko spēli un iegūtu vērtīgu pieredzi sacensībās ar stiprām Eiropas futbola valstīm.

Lielās gaidas un atbalsts

Latvijas futbola faniem ir lielas gaidas un cerības uz veiksmīgu izlases sniegumu 2025. gada Pasaules kausa kvalifikācijas sacensībās. Atbalsts no mājējiem noteikti būs liels motivators izlasei cīņā par panākumiem uz starptautiskā futbola skatuves. Visi sagaida spilgtus un aizraujošus futbola matčus, kur izlase var parādīt savu spēju un potenciālu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas