• 2024. gada 4. septembris 19:35
  • TV3
  • 6

Latvijas U20 volejbolisti atņem setu Francijai, taču piedzīvo zaudējumu

Latvijas U20 volejbola izlase aizvadījusi pēdējo spēli Eiropas čempionātā

Latvijas U20 vīriešu volejbola izlase trešdien, 2023. gada 11. oktobrī, Serbijā aizvadīja savu pēdējo spēli Eiropas čempionāta finālturnīrā. Šajā svarīgajā mačā, kas norisinājās pret spēcīgo Francijas izlasi, Latvijas komanda centās parādīt savu labāko sniegumu.

Setu iegūšana pret Franciju

Lai gan Latvija piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1-3, komanda var lepoties, ka izdevās atņemt setu pret Franciju. Pirmajā setā Latvijas volejbolisti demonstrēja lielisku sniegumu, izcīnot uzvaru ar 25:23. Šis panākums deva cerību Latvijas izlasēm uz veiksmīgu iznākumu visa mača gaitā.

Turpmākie seti un zaudējums

Tomēr nākamajos setos Francijas izlase pierādīja savu dominanci. Otrajā setā Latvijas komanda netika galā ar spiedienu un atzina pretinieku pārākumu, zaudējot 16:25. Trešajā setā Latvijas spēlētāji cīnījās, taču Francija palika raiti soli priekšā, izcīnot setu ar 21:25. Beigu beigās ceturtajā setā Latvijas izlase nespēja atgūties un piedzīvoja zaudējumu ar 19:25.

Spēles nozīme un nākotnes perspektīvas

Neskatoties uz zaudējumu, Latvijas U20 vīriešu volejbola izlase ir parādījusi apbrīnojamu izturību un attieksmi visā turnīrā. Komandas sniegums ir solīgs solis nākotnei un liecina par potenciālu izaugsmi turpmākajos starptautiskajos turnīros. Svarīgi ir mācīties no šīm pieredzēm, lai nākotnē varētu cīnīties par augstākām vietām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas