Latvijas vicečempionei RFS pievienojies Serbijas izlases spēlētājs Tomičs

Latvijas vicečempionei RFS pievienojies Serbijas izlases spēlētājs Tomičs

Latvijas vicečempione telpu futbolā RFS paziņojusi par 33 gadus vecā Dragana Tomiča pievienošanos. Viņš ir Serbijas izlases pamatsastāva spēlētājs.

Pasaulslīmeņa pieredze un prasmes

Tomičs ir pieredzējis spēlētājs ar plašu pieredzi gan klubu, gan valsts izlases līmenī. Viņa prasmes un pieredze noteikti būs noderīgas RFS komandai, kas strādā uz sava spēka uzlabošanu un gatavojas nākamajām sacensībām.

RFS treniņu procesa uzlabojumi

Ar Tomiča pievienošanos RFS treniņu procesa kvalitāte un intensitāte noteikti uzlabosies. Viņš var iedot savu vērtīgo ieguldījumu komandas taktikā un gatavībā, palīdzot RFS spēlētājiem attīstīties un kļūt spēcīgākiem futbolistiem.

Ziņas par nākotnes spēļu sagaidīšanu

RFS faniem noteikti būs prieks dzirdēt par Tomiča pievienošanos un viņa iespējamo ieguldījumu komandas veiksmē. Tā kā viņš ir pieredzējis un talantīgs spēlētājs, viņa klātbūtne uz laukuma varētu ieviest papildu dinamiku un spēcīgumu RFS spēlēs.

RFS droši vien ir priecīga par šo jaunās spēka pieplūdumu un uzticēšanos Tomičam kā spēlētājam. Lai viņam veicas jaunajā komandā un palīdzētu RFS sasniegt jaunus sasniegumus un panākumus telpu futbolā!


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas