Ļaundari pa Rolanda Šmita komandas biedra dzīvokli Stambulā veikuši šāvienusBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 14. oktobris 10:48
  • Delfi
  • 8

Ļaundari pa Rolanda Šmita komandas biedra dzīvokli Stambulā veikuši šāvienus

Notikums Stambulā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Stambulā, Turcijā, noticis satraucošs incidents, kad Ļaundari izšāvuši šāviņus Rolanda Šmita komandas biedra Stenlija Džonsona dzīvoklī. Šī šokējošā gadījuma izmeklēšana ir uzsākta, radot bažas ne tikai basketbola kopienā, bet arī pilsētā kopumā.

Stenlijs Džonsons un "Anadolu Efes"

Stenlijs Džonsons ir viens no atpazīstamākajiem spēlētājiem Turcijas basketbola klubā Stambulas "Anadolu Efes". Nedēļas nogalē notikušais incidents ne tikai apdraudējis Džonsona drošību, bet arī radījis satraukumu visā komandā un līdzjutēju vidū. Basketbola klubs ir paziņojis, ka sniegs atbalstu Džonsonam šajā grūtajā brīdī.

Reakcija no basketbola kopienas

Basketbola pasaulē šī ziņa ir radījusi plašu rezonansi. Lielāko daļu reakciju uz šo incidentu ir raksturojuši noraidījumi un atbalsts Džonsonam. Cilvēki sociālajos medijos izsaka līdzjūtību, kā arī aicina uz drošību un mierīgām attiecībām visā pilsētā. Komanda "Anadolu Efes" ir izteikusi apņemšanos rūpēties par saviem spēlētājiem un nodrošināt viņu drošību.

Izmeklēšana turpinās

Turcijas policija ir uzsākusi izmeklēšanu saistībā ar šo incidentu un sola risināt šo lietu, lai noskaidrotu šāvienu izdarītājus. Kaut arī sīkāka informācija pagaidām nav pieejama, policija aicina aculieciniekus sniegt jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā. Tiek cerēts, ka šī lieta tiks atrisināta ātri, lai nodrošinātu drošību Stambulas iedzīvotājiem un sportistiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas