"Livonia/Rīga" nepārspēti arī Latvijas čempionāta 3. posmā regbijā U18

Regbija komanda "Livonia/Rīga" turpina uzvarēt

“Livonia/Rīga” regbija komanda ir parādījusi augstākā līmeņa sniegumu Latvijas čempionāta trešajā posmā, kas aizvadīts Rīgas Tehniskās koledžas stadionā. Neskatoties uz dažu vadošo spēlētāju iztrūkumu, komanda spēja izcīnīt pirmo vietu, saglabājot nepārspētību visos trijos posmos turnīrā.

Vadošo spēlētāju trūkums un komandas saliedētība

Komanda ir pierādījusi, ka tā spēj tikt galā ar izaicinājumiem, pat bez sava pamata sastāva labākajiem spēlētājiem. "Livonia/Rīga" treneri un spēlētāji apliecina, ka šāda situācija ir veicinājusi vēl lielāku saliedētību un apņēmību, lai izcīnītu uzvaras arī tad, kad apstākļi nav ideāli.

Gatavība noslēdzošajam posmam

Pirms pēdējā čempionāta posma, “Livonia/Rīga” ir gandrīz simtprocentīgi nodrošinājuši kopvērtējuma titulu. Komanda ir apņēmības pilna un gatava cīnīties par vēl vienu uzvaru, lai noslēgtu sezonu uz pozitīvas nots. Fani un atbalstītāji gaida līdzjutēju pilnu stadionu, lai atbalstītu savu favorītu pēdējā cīņā.

Nākotnes perspektīvas

Ar šo panākumu “Livonia/Rīga” nostiprina savu pozīciju kā vienu no spēcīgākajām U18 regbija komandām Latvijā. Komanda raugās nākotnē, atzīstot, ka šīs sezonas pieredze palīdzēs jauniem talantiem izaugt un turpināt attīstīties kā sportistiem, kā arī sniegs pamatu veiksmīgai nākotnei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas